Бон Джоуви с нов албум, този път без китариста Самбора

ШАРЕН СВЯТ

Бон Джоуви с нов албум, този път без китариста Самбора

4963
на 13.08.2016
Бон Джоуви с нов албум, този път без китариста Самбора
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бон Джоуви, един от най-продаваните поп певци за всички времена, обяви за нов албум. Албумът е композиран без китариста Рич Самбора и това се случва за пръв път в 30-годишната кариера на Бон Джоуви и групата му. Албумът се нарича "Тази къща не е за продан" и е 14-ят студиен албум на рокаджиите от Ню Джърси.

препоръчано
свързани новини

Той ще излезе на 21 октомври. Самбора напусна групата през 2013 година, като напускането не бе конфликтно – бе приятелско, макар че за някои това изглеждаше привидно.

Самбора каза, че иска да посвети повече време на семейството си, а не се впуска в продължителните турнета на Джоуви. Новият китарист на групата е Phil X, канадски ветеран на сцената.

Заглавието на албума подсказва, че той е отговор на напускането на Самбора. С него Джоуви казва, че групата му ще продължи да прави изкуство и няма да се разпадне.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК