Боримиров със СУПЕР новина за Левски

Футбол

Боримиров със СУПЕР новина за Левски

31303
на 15.07.2024
Боримиров със СУПЕР новина за Левски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Прекрасна новина за Левски съобщи изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров.

препоръчано

След като вече сините изплатиха главницата по задълженията към НАП, до дни същото ще се случи и с тези към Столична община.

"Съумяхме да платим главницата към НАП. В следващите няколко дни ще платим и главницата към Столична община. С това ще приключим с главниците, защото те носят лихвите. Имаме разсрочено плащане за следващите три години и лихвите, които остават по тези задължения, е нужно да ги покрием.

Правим всичко възможно това да се случи, но при нас стъпките са малки и не искаме да правим големи крачки, за да не се спънем", заяви Боримиров с предаването "Шампионски игри" на Gospodari.com.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК