Борислав Сарафов: Престъплението на границата е терористичен акт

Темида

Борислав Сарафов: Престъплението на границата е терористичен акт

13061
на 08.11.2022
Борислав Сарафов: Престъплението на границата е терористичен акт
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов изказа съболезнования на близките на загиналия полицай и каза, че е убеден, че ще разкрият извършителя на убийството. Той определи престъплението като терористичен акт, съобщава БНТ.

препоръчано

"Очевидно тук ще разчитаме изцяло на сътрудничеството и взаимодействието с колегите от турската страна. Ние вече сме в комуникация с турската прокуратура и още в рамките на днешния ден ще изпратим молба за правна помощ, за да бъдат извършени необходимите следствени действия, защото извършителите са действали оттам. Факт е това нагло, безпардонно нападение над униформен полицай. Убеден съм и се надявам, че ще разкрием извършителя", каза Борислав Сарафов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК