Борислав Цеков за групата на Слави: Професионални мошеници!

Акценти

Борислав Цеков за групата на Слави: Професионални мошеници!

87195
на 22.04.2021
Борислав Цеков за групата на Слави: Професионални мошеници!
Автор:   ПИК

Борислав Цеков скочи срещу групата на Слави Трифонов. и политическите им лъжи.

препоръчано

Ето какво написа той във „Фейсбук”:

 

Все пак трябва да се признае, че партията на Сл. Тр. измисли една истинска иновация в политическите лъжи. Да си влязъл в парламента с едно основно обещание и да се отметнеш от него, като го впишеш в преходните разпоредби на закон, че се реализира друг път. В случая записаха, че мажоритарната система щяла да се въведе след 4 години. Тоест, не го правиш, когато си получил мандат от избирателите, а го отлагаш за неясното бъдеще, когато всеки следващ може да го отмени, а самият ти да отпаднеш от парламента. Наистина е иновация.
Професионални мошеници. Много поздрави на гласувалите за тях – те са в ролята на балъците, дето едно време се връзваха на разни улични тарикати да залагат на „Тука има, тука нема”. Оная мошеническа игра с топчето и трите чаши. Та и ИТН – тука има мажоритарна система, тука няма, кАде е ТопчЕто.

 

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 203
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това