Борислав Цеков изчерви мрежата с текст на песен на Слави Трифонов

Епицентър

Борислав Цеков изчерви мрежата с текст на песен на Слави Трифонов

639972
на 18.04.2021
Борислав Цеков изчерви мрежата с текст на песен на Слави Трифонов
Автор:   ПИК

Юристът и председател на Института за модерна политика Борислав Цеков изчерви мрежата, качвайки (макар и цензуриран) текст на песен на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

препоръчано

Малко след това, постът му беше изтрит от администраторите на социалната мрежа, а мотивът - език на омразата и по този начин са нарушени правилата на Фейсбук.

Ето какво написа във Фейсбук Борислав Цеков:

Поздравявам ИТН с песента на техния вожд Сл.Тр. Текстът вече се отнася и за тях.

„К'ви дебати, еб*ти, депотати и ментета. На трибуната качва се некъв пе***аст. Пе***аст, пе***аст, но облечен във власт. В устата му глупости, в очите му злоба. Той тая власт ще я стиска до гроба...“

(Из текста на песента „Няма такава държава“ в изпълнение на Сл. Трифонов)

"Вчера поздравих ИТН с песента на техния партиен вожд Сл. Тр. "Няма такава държава", която е и своебразен химн на партията им. Публикувах и откъс от текста, в който се говори, че един се качил на парламентарната трибуна, в устата му глупости, в очите му злоба, той тая власт... И така нататък. Мнозина са видели този пост, защото имаше стотици споделяния и тук, и в страницата ми. Днес Фейсбук изтри текста, защото е "език на омразата". Та, представяте ли си що за хора искат да ни управляват - хора, които са обявили за свой химн езика на омразата. Дъно!“, възмути се един от най-добрите ни юристи.

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това