Вход
София
Времето в София -3 o C

Борислав Цеков срещу Цветанов: Цецо от Центъра по физкултура на НАТО се притеснил за "Турски поток" - да слага шортите и цвичките и право в салона

Борислав Цеков срещу Цветанов: Цецо от Центъра по физкултура на НАТО се притеснил за "Турски поток" - да слага шортите и цвичките и право в салона

на 13.11.2019
261994
30
Борислав Цеков срещу Цветанов: Цецо от Центъра по физкултура на НАТО се притеснил за "Турски поток" - да слага шортите и цвичките и право в салона
Автор: ПИК
13.11.2019
30
261994

Топ юристът и бивш съветник на президента Борислав Цеков удари изгонения заради асансьор в хола бивш шеф на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод негов коментар за "Турски поток". 

"Цецо и Келбечева (б.р. - проф. Евелина Келбечева от Американския университет в Благоевград) от Центъра за физкултура и НАТО били притеснени, че Турски поток щял да увеличи руското вмешателство в изстрадалата ни Родина. Милите. Те много ги разбират евроатлантическите работи и явно е адски драматично международното положение", иронизира Цеков. 

Ама, недейте така, мили евроатлантически душици! Успокойте се. Слагайте шорти и цвички и право в салона. Поиграйте малко на успоредката. После малко лицеви опори и хвърляне на медицинска топка. И ще усетите как мека, евроатлантическа топлина изпълва сърцата ви и без "Пещерска гроздова", допълва още той. 

Евроатлантическият център за сигурност на бившия втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов излезе вчера с позиция относно енергийната сигурност на България. Според "центъра" основните елементи на енергийната сигурност включват сигурни доставчици, достъпни цени и достатъчно ниво на диверсификация, като според хората на Цветанов проектите "Турски поток" и АЕЦ "Белене" не предоставяли и имало притеснение за влиянието върху сигурността на България.

За изграждането на "Турски поток" са предвидени 1,1 млрд. евро, а дължината на трасето е 474 км., като всичко трябва да завърши в рамките на 250 календарни дни за линейната част.

Според Цветанов, който до скоро бе един от най-големите защитници на подобни политики, днес финансиране на проекта липсвало, а по тръбата щяло да тече само руски газ, което било недопустимо. Хората на Цветанов стигат и по-далеч, като заявяват, че ако ""Газпром" реши да не използва тръбата и тя остане празна, "Булгартрансгаз" ще трупа задължения, които няма да може да обслужва. Логично е при неплащане кредиторът да опита да придобие дружеството и неговите активи". Тази ситуация създавала предпоставки за диспропорционално увеличаване на руското влияние в политическия и икономическия живот в страната ни, както и риск от пълна зависимост на българския газов оператор "Булгартрансгаз" от "Газпром". Същевременно предвидените обвързващи договори за доставка на газ, щели да направят невъзможно диверсифицирането на доставките с втечнен природен газ.

И за да бъде картинката пълна, Цветов удря и друг много важен проект за правителството, а именно довършването на АЕЦ "Белене". През последните месеци правителството даде редица сигнали за възобновяване на проекта и привличане на руски и китайски инвеститори. Важно е в този контекст да се съхрани решението на Народното събрание. В противен случай, ако българското правителство даде гаранции за инвестицията на руската страна, рискуваме българската енергетика да бъде поставена в пълна зависимост от Русия. Същевременно не бива да подценяваме факта, че в сферата на атомната енергетика не е толкова важно кой притежава реакторите, а кой притежава технологията и може да преработва ядрения отпадък от работата на тези реактори", завършва позицията на центъра, основан от Цветан Цветанов.

Сподели:
Напиши коментар »
(30)
1
Отровното вампирско шумкарско трио Импексова-Милиончева-Галева ще бъде разтурено първите две с еднопосочен билет в сливенския зандан,а Галевца към кюстендилсите поля!
2
Тоз гpeздей Цеков веднъж да се изкаже на място
3
Цеков на колко промила е ? Стига се излага бе, Бориславе.....
4
Отдава му се спама и хейта на този Борислав не може да се отрече.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Ама защо толкова години го търпяхме. Той винаги си е бил на нивото на цвичките. Предполагам американците се пробват да притеснят Ердоган чрез храненика си. Тези дни Ердоган се среща сТръмп... Лошото е, че на храненика не му пука за икономиката на страната. Дъщеря му е в САЩ на много добра заплата, тъй че цвъцко може всеки момент да зареже българския асансьор.
8
За това кой политик какъв е, рано или късно, ще разберем от присъдите на Военния трибунал, а не от Борислав Цеков...
9
А, АЗ?....КОГА ДА ХВАЩАМ КОФ-ПОМПАТА И ШЛАНГА?
10
Всичките БКП-та в ГЕРБСП ли се събраха?
11
Какво стана,нали НАП щеше да дава справка,колко са приходите и разходите на човека с асасьора.Няма дело,няма нищо Удобната Цацаратура мълчи,защото физкултурни като знае много.След това и Гешефтурата ще си трае,и Цецо си живурка с дивидентите натрупани от ГЕРБ
12
CHETA,KOMENTARITE I ZA POREDET PAT, se ubejdavam,CHE ''TIPICHNIYAT BAMGARSKO MANTALITET izbuyava V PALNA SILA''> PREMARAT PO _ GORE S ''gospodin ZVETANOV.?? DO,KATO BESCHE NA POZIZIYA,, ''VTORI V GERB'',vsichki tezi ''MU SE KLANYAHA'',I palzyaha PRED NEGO., a sega po-tipichno NASCHENSKI GO pllyuyat.?? NO, ""SCHTE DOIDE UTRE'',i TOGAVA< KADE SCHTE SE KRIYAT TEZI ''mischozi''.????
13
То да го каже някой друг, а то Цеко сифоня, близал сладоледа на Царя и пърдялника на СС Момата. Цеко, гледай си евразийските работи, и не се занимавай с мъжки дела! Ега ти жълтия кретен, и той скоро ще ревне за грипините, като клепоухия Каун!!
14
Бай Цеко ако си отвори устата мутрата ще свърши като Кадафи .
15
отговор на коментар
Оп!Св.Неделя ми баш бамбарско да ти кажа.!
16
Затова тиквоча назначава Гешев за Гл.Прокурор,а Цацаров на измислената служба за рекет,под формата на корупция. Какво се оказа,че всички невалидни бюлетини са обозначени със симпатично мастило.А в софииските общини Средец и Сердика,химикалките в тъмните стаи са оставени от общински служители.Това мастило изсъхва и изчезва след 2-3 часа.Сега това специслно мастило се ползва от организираната престъпна група на ГРОБ.Достатъчно е хората от ГРОБ да си ползват собствени химикалки,а другите да си слагат чавка или кръстче с общинските химикалки.Вече тече разследване във Варна,по друг случай.Явно химикалките са доставени от чужди служби!
17
Този жалък лизач на насрания задинк на мадридския комарджия, пак ли е изпълзял в ПИКнята на Недю?
18
отговор на коментар
Абе глупак нещастен, яд ли те е че герб пак би..
19
отговор на коментар
Абе глупак нещастен, яд ли те е че герб пак би..
20
Когато ма фанеш за чепа червен олигофрен!
22
Цв Цв по-скоро повтаря думи на проф. Келбечева, която е капацитет! Прилепчив досадник с много яд, гняв и омраза в душицата му!
23
Борислав Цеков от политически пируети и прескоци (по неговото сравнение той е художествена гимнастичка) е получил тежко главозамайване. Достигна голеееми висоти - достоен за П-ИК.
24
Естествено, че ще увеличи зависимостта от Русия - проектът е руски, да не би някой да твърди, че е в интерес на евроатлантическата ни ориентация.
25
Цветан Цветанов винаги ми е бил симпатичен с последователността си по отношение на кгбфашагите! И въобще той е съвестен и отговорен българин!
26
се храни и то много добре само с лайкаджилък. Каквото му поръчат , почва да плюе и после му плащат. Поне да е умен като Харизанов , разбирам , но той е една куха лейка.
27
Въпроса е защо не реализирахме южен поток, на всички (които разбират) е ясно, че руския газ по тръби няма алтернатива в Европа. Затова и "простите" немци строят Северен поток 2, а ние "умните" не стига, че се отказахме от Южен поток доброволно и от хубавата печалба от транзит, ами се и напъваме да строим газова връзка с Гърция, за да можем да купуваме скъпия американски втечнен шистов газ през Солун! И това се лансира като диверсификация! Защо не ни кажат с колко ще се вдигне цената на газа от САЩ, съответно и на парното, и топлата вода и всичко останало?! По тъпи управляващи мисля, че няма и в Африка, но щом ни харесва всички да ни "клатят" явно си ги заслужаваме!!!
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Този топ некадърник,защо мълчеше като мъртвец,когато Цв. Цветанов беше в апогея си като втори в пп-герб?Няколко огладнели занаятчии,се пришиха към батето,ръфат наред който му се изпречи на пътя. Пасмина която може да има само български адрес.Утре същите тези кучета,може и със сигурност,ще ръфат човекът който днес ги храни.Такава е породата улична превъзходна,или за по-кратко помияри.
30
Никой ли не иска да разбере,че и руски газ да купуваме но през друг продавач,ще ни излиза по-евтин,от директно закупуван,защото ще е по пазарни цени,а не по братски.Южен поток беше мега корупционен поток.Само ние не поискахме да ни връщат руснаците пари за скъпо продаденият газ,защото имахме да им връщаме за долари,които те вече бяха платили на агентурата си лобисти.Бяха се нагушили предварително и ако бяхме поискали да ни връщат,агентурата щеше да лъсне с цялото си величие,а можеше и да предизвика хаос в държавата и Борисов пак избра по-малкото зло.Руската 5 колона все още е мнооого силна,данък 'асвабадител'все още се плаща,еврофондовете ни потъват около 40 процента към Русия чрез подставените си лица собственици на руски фирми.АДЪТ е на наше разположение.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Имате ли доверие на Иван Гешев? Вярвате ли, че ще поведе битка с корумпирани политици, олигарси и организирана престъпност?
Общо гласували: 1175
архив

В психиатричната клиника един от пациентите разпръсквал някакъв прах по коридора. Среща го главният лекар и го пита: "Какво правиш, приятелю?". "Ами пръскам прах срещу крокодили."; "Какви крокодили, тук няма никакви крокодили!"; "Еми, да де, вече няма! Нали затуй пръскам..."

няма нови новини
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
сега
2515
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПИК TV: Сензационната книга "За фестивала в Кан с любов" с ВИП премиера в НДК (СНИМКИ)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Този пророк познал случването на нещо велико
x