Борислав Цеков с ТОП анализ пред ПИК TV: "Дълбоката държава" ще опита всичко, дори убийство на Тръмп, за да спре завръщането му в Белия дом! Соросоидите заливат света със сярната киселина на омразата (ВИДЕО)

Акценти

Борислав Цеков с ТОП анализ пред ПИК TV: "Дълбоката държава" ще опита всичко, дори убийство на Тръмп, за да спре завръщането му в Белия дом! Соросоидите заливат света със сярната киселина на омразата (ВИДЕО)

152993
на 18.09.2024
Борислав Цеков с ТОП анализ пред ПИК TV: Дълбоката държава ще опита всичко, дори убийство на Тръмп, за да спре завръщането му в Белия дом! Соросоидите заливат света със сярната киселина на омразата (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Дебатът между Тръмп и Харис не беше най-доброто и за двете страни. Камала Харис надхвърли очакванията на всички и това създаде едно усещане, че тя едва ли не е победила в дебата. Според мен обаче трудно може да се говори за победител, поне според гледище на моментната електорална картина. Нито единият, нито другият кандидат спечели нещо като електорално доверие по време на този дебат. Така коментира единствения до момента дебат между двамата кандидати за президенти на САЩ доц. Борислав Цеков в предаването "Видеовръзка с Цветан Фиков" по ПИК TV.

препоръчано

По думите му обаче Харис е била добре подготвена, което означава, че е добър ученик, като се знае, че именно Барак Обама и неговият екип са се ангажирали с нейната подготовка. Според него Тръмп от своя страна в очите на твърдите си привърженици не се е представил толкова категорично, колкото те са желали. 

"Характерно за политиката обаче е, че едни избори не се печелят само с твърдите ядра. Трябва да се спечели малко и от политическия център, и от умерените и независимите избиратели, както ги наричат в САЩ. В тези президентски избори както винаги това е предизвикателството и за двете кандидатури. Тръмп има доста голямо движение - то е и радикално "Ултра-мага" и той без него не може, то дава и масовостта на подкрепата за него, но само с него не могат да бъдат спечелени изборите", допълни доц. Цеков.

По думите му Тръмп трябва да спечели и независими избиратели. Обикновено в американската политика, когато самият кандидат е по-остър и по-радикален, отварянето на кандидатурата към по-умерените избиратели се случва чрез неговия кандидат за вицепрезидент, който да е по-умерен и приемлив за по-широката част от обществото. Той подчерта, че в случая обаче Тръмп и неговият щаб са посочили за вицепрезидент Джей Ди Ванс, който в много отношения е дори по-краен и от самия Тръмп.

"Това изправя Доналд Тръмп като кандидат пред необходимостта той да заеме по-умерена позиция. Той трябва да гради в оставащото време до изборите президентски облик - президент на всички, за да хвърли мост към независимите избиратели", отбеляза Цеков. 

"Опитите за отстраняване на Тръмп не са случайни. От доста време се говореше, че така наречената дълбока държава ще опита всичко, включително с цената на убийство на Доналд Тръмп, да го спре от завръщането му в Белия дом. Мнозина се подхилкваха, че това са някакви конспиративни теории, но не знам сега как възприемат опита за атентат и този втори инцидент да го наречем. Каква обаче е реакцията на либерал-прогресистите? Те казват: "Ми той Тръмп е виновен, защото с политиката си и с риториката си насърчава насилието", възмути се доц. Цеков. 

По думите му, ако влезем под повърхността на медии като CNN "Тhe New York times", които са в стила на "Московская правда" от едно време, ще видим кой създава всъщност тази токсична атмосфера. Той припомни от къде е тръгнала всъщност "cancel" културата и този радикален фанатизъм, който иска да унищожи свободата на словото. 

"Кой създаде политиката на омразата към всеки, който е различен от либерал-прогресиста, кой създаде политиката на омраза кум науката и когато някой каже, че мъжете са мъже, той да бъде не просто заливан с някакви аргументи, че това не е така, ами той е заливан буквално със сярната киселина на омразата. Той е заплашван с убийство, уволняван и за това има десетки и стотици примери. Те създадоха тази атмосфера - либерал-прогреситите, които у нас ги наричаме соросоиди. Те са фанатици, които стимулират със своята непоносимост и с желанието си не да водят демократичен диалог и дискусия с политическите си опоненти, те желаят да ги унищожат физически", заключи доц. Борислав Цеков. 

Целия разговор гледайте във видеото: 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК