Борисов: България е сред активните привърженици ЕС да бъде отворен към азиатските си партньори

ЧАС ПИК

Борисов: България е сред активните привърженици ЕС да бъде отворен към азиатските си партньори

3682
на 03.12.2015
Борисов: България е сред активните привърженици ЕС да бъде отворен към азиатските си партньори
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

България е сред активните привърженици ЕС да бъде максимално отворен към азиатските си партньори. Ние поддържаме добро партньорство и диалог с всеки един от тях. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на Петата среща на министрите на труда и заетостта по линия на Евро-Азиатския диалог (АСЕМ).

препоръчано

“За нас е голяма чест да сме домакин на вашите срещи. За страната ни диалогът между европейските и азиатските страни е изключително важен. Преди седмица имахме посещение в Китай, където във формат 16+1 успяхме да обсъдим много въпроси в сферата на икономиката, инфраструктурата и транспорта“, посочи премиерът.

„България е председател на процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа. През тези държави минават основни пътни направления на Европа и Азия. В момента страната ни е председател на комитета на министрите на Съвета на Европа и в тези качества, както и като страна с дългогодишни традиции в сътрудничеството с азиатските страни искам да Ви поздравя с добре дошли“, заяви министър-председателят. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК