Борисов за Корнелия: Мра да остане! (ВИДЕО)

ТОП 2

Борисов за Корнелия: Мра да остане! (ВИДЕО)

148296
на 22.04.2021
Борисов за Корнелия: Мра да остане! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

"Нинова вчера каза, че аз задкулисно със Станишев съм я сменил. Но аз го направих публично предцялата зала в парламента. Аз за нея мра да стои", заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по повод изказването на соцлидерката, че по вина на Борисов тя била прокудена от Станишев.

препоръчано

Лидерът на ГЕРБ припомни, че още преди години от трибуната на Народното събрание се е обърнал към Сергей Станишев, публично. "Стига ми ги праща, една по една. Ту Мая, ту Корнелия. Вие забравихте ли?!", заяви Борисов.

"Всеки ден съм й в устата на Корнелия Нинова. Но не аз съм онзи, който я скара с нейните хора, това е нейна работа. Вчера и Станишев й отговори. Аз съм казал тези думи от парламента, от трибуната, не някъде по коридорите", отбеляза Борисов.

"Ако може да ми ги разпределяте една по една просто, ще бъде много благодарен, това е много силен натиск", казва преди години на Станишев пред цялата зала Борисов, вижте във видеото:

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 209
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това