Борисов и Ненчев откриват Център за управление и мониторинг на бреговата зона във Варна

Политика

Борисов и Ненчев откриват Център за управление и мониторинг на бреговата зона във Варна

12427
на 06.08.2016
Борисов и Ненчев откриват Център за управление и мониторинг на бреговата зона във Варна
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Министърът на отбраната Николай Ненчев и началникът на отбраната генерал Константин Попов ще участват в официалното откриване на Центъра за интегрирано управление и мониторинг на бреговата зона във Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров”. На откриването, което ще се проведе на 6 август, е поканен да присъства министър-председателят Бойко Борисов. Центърът за интегрирано управление и мониторинг на бреговата зона е изграден в рамките на проекта „Интегрирана информационна система за поддръжка управлението на бреговата зона” по Програма BG02 в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г. Новоизграденият комплекс ще бъде използван като оперативен център за наблюдение на морските пространства, борба и преодоляване на последствията от нефтените разливи. 

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-великите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-великите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК