Вход
София
Времето в София 29 o C

Борисов пада, идват Корнелия и Доган. И нов Орешарски. 4 години безвремие

Борисов пада, идват Корнелия и Доган. И нов Орешарски. 4 години безвремие

на 07.03.2018
116689
90
Борисов пада, идват Корнелия и Доган. И нов Орешарски. 4 години безвремие
07.03.2018
90
116689

Протест пред сградата на Министерския съвет днес.

Първоначално свикан през фейсбук, за да симулира гражданска енергия и независимост.

Вчера обаче ПИК разкри, че кукловодите са от червената партия и няколко крайнолеви русофилски движения. Чак тогава БСП призна, че участва, даже организира автобуси от провинцията с недоволни.

Недоволни от какво? От сделката с ЧЕЗ. 

Частна сделка, междуфирмена. Сто пъти се изясни, че държавата няма общо, не стои зад прословутата Гинка, а заради съмненията сега дори ще опита да влезе в енергоразпределителя с блокираща квота.

Ако някой се въобразява, че на Корнелия и президентът зад нея им пука за ЧЕЗ и тока, дълбоко се лъже. Ясно е, че се възползват от ситуацията, за да яхнат обществената вълна, да симулират социален гняв, да свалят правителството, да идат на избори.

СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА ПИК! БСП си призна - организират протест срещу правителството (СНИМКА)

СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА ПИК! БСП си призна - организират протест срещу правителството (СНИМКА)

Минути след публикацията на агенция ПИК, че именно БСП е...

на 06.03.2018

А междувременно да ни управлява служебен кабинет на Радев, който да върне "Грипените" в играта за изтребители.

Какво ще се случи след евентуални нови избори, по-малко от година след предишните?

Първо - ще се похарчат поне 60 милиона от джоба на данъкоплатеца.

Второ, социологическите проучвания сочат, че картината ще е общо-взето същата. ГЕРБ печели с 4-5 процента пред БСП. Следват Патриоти и ДПС. "Воля" на Марешки вероятно няма да влезе, очертава се четирипартиен парламент.

В тази ситуацията има две възможности. Коалиция като днешната - ГЕРБ и Патриоти, или някакъв хибриден вариант червени, турци и части от патриотите.

С две думи - Доган се връща на бял кон под егидата на Румен Радев и в съглашение със синята приватизаторка Корнелия Нинова.

Този мач вече сме го гледали. При Жан Виденов, при Станишев, при Орешарски.

Искате ли пак комунисти и турци? Искате ли замразени еврофондове, Виденова зима, инфлация, пълен блокаж на идеята за достъп до Шенген, тирания на червените олигарси, преориентация към Кремъл?

Ако искате, другарката Нинова и Доган ага са на разположение. Ще ви подсигурят още четири години безвремие.

А и сега, като са поизгладнели, какво крадене ще пада...

Сподели:
Напиши коментар »
(90)
1
не, сто пъти не искам това. само не доган
2
ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ВОГЛАВЕ С НЕФЕЛНИЯ ЛЬОТЧИК НИ ТЛАСКАТ КЪМ НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА
3
СТЕГАЙТЕ ковчезите, да не сте забравили, че скочихме в капитализма през 1989 година!!!
4
Сега БСПдирастията си иска джендърската конвенция, която впрочем лично е разписана от Импексовата миризлива и лъжлива курабия. Щом и А. Путеф си свали шалварите, като Импексовата барсала, която си свали червените килоти, за да и се видят джендърските топки, значи БСПдирастията е изпаднала в джендърски релакс. Но вонята е огромна, защото се знае, че гнусните червените курабии вонят са не траят.!
5
Това е най-мрачният сценарий за клетата ни татковина.
6
Нелепо е да има избори пак, откъде накъде, нали преди година гласувахме, все пак има някакъв мандат...
7
няма да го позволим, пик. има и разумни хора, които също могат да излязат на улицата и да пометат червено-турските измамници.
8
Импексовата бърсала дали го е лапала веча на Сарайската Чалма, защото без нея може само да пръдне на Бойковия.!
9
Защото проблемът в тази страна е бедността, мизерията, престъпността, липсата на справедливост и корупцията - все неща, които очевидно са й непознати и неизвестни.
10
Лъсна заговора на Нинова, Радев и Доган.-
11
а сегашният вариант с какво е по добьр кои ще ми плаща тока водата и парното ако се вдигнат цените тези които ми слагат минуси ли кои ще ми гарантира живота ако влезе крадец в дома ми де-би-лите ли смятам че 28 години стигат искам живот с правила и справедливост
12
Абе - факт (каквото и да говорим) ! Дойдат ли на власт ( а са гладни ,като Карпатски вълци) ,такова гепене ще настане ,че всичко дето сме го преживели ,ще ни се вижда ,като летен лагер край морето. Ама - не сме вече толкова прости ,щото много балъци взеха че умряха .
13
Червените боклуци пак са сънували екзотични сънища. Така е, като Бойко всеки път го удря на чест и им ги сбъдваше сладките мечтания. БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ ТВЪРДО и никога повече да не се поддава на провокациите им. И да спре да им се обяснява на комунягите като ощипана ученичка.
14
БСП още 2008г даде на всички пенсионери по 150лв Коледна добавка,не мачкаше малкия и дребен бизнес с проверки на НАП непрекъснати,не ги кара 2 пъти да сменят по 400000 броя касови апарати по 500лв всеки...БСП не продаде ЧЕЗ нито стой зад Гинка! Аз искам ОСТАВКАТА на Борисов днес в 11ч пред МС отивам и още 100 човека познати са с мен...ИСКАМЕ НОВИ ИЗБОРИ това е демокрацията 10 години е диктатура на ГЕРБ
15
ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриотарите..........различни лица на олигархията, боклуци в борба за парите на електората
16
Не, благодаря. Повече не комунисти и турци
17
Другарите много добре знаят, че и да има нови избори пак няма да спечелят.Тяхната цел е да има ново служебно правителство съставено от Радев.И тогава за няколко месеца да могат да откраднат колкото се може повече, че много са изгладнели.Пък след тях - потоп. За другарите е валидна формулата - КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ТОКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ТЯХ.
18
Нинова да си каже за Техноимпекс
19
Радке, долна -урво, ти си джендърка, герберастка -урва
20
32 лев за ток за сам човек с парно кои ще ми го плаща де-билите които драскат тука ли
21
А то като дойдат другарите на влас, те ще ти плащат парното.
22
ХА !!!!?? КОЙ САЙТ ПИШЕ ЗА ТУРЦИ И ПРОТИВ ТУРЦИТЕ !!! БОЖЕ МИЛИ
23
КУРИ С ТРИТЕ ИМПЕКСА ПРЕМИЕР? ДОГАН ХИДРО ИНЖЕНЕРА С ПРАЗНИЯ ЯЗОВИР, ТИЯ ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ?
24
Стига с тези прости и малоумни коментари бе, повтаряте се за енти път, пишете все едно и също години на ред, Омръзнахте на всички. Изобщо мислите ли, като пишете? Е, да, вземате пари за тъпите си писания, като обиколите и др. сайтове, си докарвате двайсетарка за ракия и цигари. Но мучете по-силно, че не хваща декиш!
25
Всички възражения към ГЕРБ се основават на внушенията направени от БСП в предните дни, като подготовка на метежа. Но не ГЕРБ е продал ЧЕЗ, а НДСВ и ДПС-2004 год. със съгласието на БСП. "цените на тока и и водата, вероятно ще се вдигнат" не е основание да "счупим" държавата. Вероятно няма да се вдигнат. БСП "даде Коледни добавки на пенсионерите"- да обаче ограби цялата държава и пенсионните фондове. Червените барони днес са много гладни и филмът със служебното правителство ще се повтори.Има нов сценарий за грабеж от БСП и "счупване държавата".Най-обичат да ловят риба в мътна вода.
26
В случая авторката създава напрежение. Само Борисов ли ще гледаме, няма ли други достойни да управляват? Доказано, за тези години Борисов не управлява, тича подир събитията. Няма дългосрочност, няма приемственост. Реши проблемите на България, тръгна да се занимава със Западните Балкани
27
В цялата си исторя тази дружина(партия) е играла разрушителна роля за държавата.Няма добър жив комунист!!!
28
Изгладнял комунист кашкавалени пити сънува.
29
Изгладнял комунист кашкавалени пити сънува.
30
Другари - НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРИ! Няма да допуснем отново да върнете страната с 10 години назад.
31
Но това е ерec, бoКохулство, боКобoрство ! Всички, които искат да cвaлят Бoко от власт са ГАДOВE - чухме го с ушите си. Заслужават да бъдат анатемocaни, пpeбити с кaмъни, изгopeни на клaда...
32
Да бъде забранена със закон БСП и комунистите да напуснат парламента. Това е доказано антинародна и вредна за България партия. Червена олигархия! Тези лица са в противоречие с идеологията на социалистическа партия, която изповядват! Децата им учат в САЩ и Западна Европа, самите" другари" са собственици на доходоносни бизнеси и приватизирани предприятия и имоти, карат скъпи лимузини, почиват и пътуват по екзотични дестинации, лекуват се в класни клиники на Западна Европа, регистрират офшорки, НЕ ПЛАЩАТ данъци в България.
33
До-26-Кети Дайте някаква друга алтернатива на ГЕРБ!Само не ми предлагайте БСП,ДПС и разни техни производни!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
https://www.youtube.com/watch?v=nZgoTNyjuu8
36
Всички, които искат да свалят законна власт са гадове, точно така. Това е патент на комунистите - септемврийски въстания, църквата "Св. Неделя" и т н. Как се наричат хора, които отнемат чужд живот - убийци ли бяха? Знаем се с вас от едно има-няма 100 гидини. Нищо ново. откъдето сте минали, там трева повече не расте.
37
Не искаме отново времето на Орешарски и безобразията на БСП!!!!
38
ela da si prosteeme kaka na volq toq smeshko mi pisna da se pravi na dobro pionerche znaem go drugi sa ni bili prioritetite ne toi
39
Ако падне борисов, което е сигурно, идва бсп и оп и кан Кубрат
40
ПИК вие лъжите повече от Цветанов. Защо слагате БСП и ДПС заедно. Всички закони предложени от ДПС са подкрепени от ГЕРБ. Всички закони предложени от ГЕРБ и не достигат гласове веднага ДПС помага. Кой с кого е? За всеки които може да мисли е ясно ГЕРБ и ДПС са в скрита коалиция, а патриотите си траят заради софрата.
41
Ами сега, какво ще прави Съботянко Съботянков, освен да продължи да наднича под полата на генерал Деса?
42
..Ако някой си мисли,че ще си покрякат малко ,много се лъже.Тези хора отдавна се подготвят за пуч.Погледнете кои се включват-бивши военни,много от колегите на Румен Радев.Явно този срам за България,койтоя води към катастрофа няма да се спре пред нищо ,за да грабне цялата власт и много добре описано от някои от вас какво следва.Съжалявам,че толкова далече съм от София,за да се включа в антипротеста.Всеки,който може да се влюби в него и да даде отпор на тези хищници!
43
алоу, ПИКаджийте, че вие ли сте се загрижили за 60-те милиона пари на гражданите? Таман да повервам и не успях.Колко ви ръсят на месец Боеко&съдружие?
44
Ами Б.Б. като толкова иска да е вечен, като бай Тошо, да излезе пред гадовете и да каже ОБИЧАМ ВИ. Ако го посрещнат с ура да остане. Съмнявам се дали ще излезе и как ще бъде посрещнат Той не смее да направи една крачка без охрана, а я си представете за се покаже пред масова публика.Такова чудо трудно би се случило.
45
Браво на Бойко!!! Не на червения фашизъм!
46
Видяла жабата КурНелка, че подковават коня и вдигнала крака и на нея да турнат подкова. Обещала, че ще плаща тока и парното на бесепедер@стите и си мисли, че подковават ще я направи кон.
47
Досадната трътлеста лелка от ден на ден все-повече изпростява и затъва в батака заедно с оядените си другари.Откакто ги изхвърлиха от властта и им врътнах кранчетата за далавери, комунделите съвсем изтрещяха.Сега цялата им върхушка е под угрозата за тотално разследван и пандела във връзка с лапането им покрай приватизацията и опоскването на държавата ни.Мълчат, като съдрани от бой задници. Според слънчасалия им електорат са, железни, а според нормалните хора демонстрират гьон суратлък...Какви ли не циркове и селски номера ще разиграват тези тапири,с надеждата да се измъкнат от Темида !?!
48
По-добре грипени от колкото 30-40 годишни щайги, за които плащаме на Русия, за да могат да летят, по-добре и от 30-40 годишни американси щайги, изхвърляни трети път, за които дори не знаем дали ще литнат. Грипените са едни от малкото, които идват с гаранция за неотралност - производителят гарантира поддръжката, независимо от ситуацията. Американските идват със сериозни клаузи как да се ползват и най-вече кой разрешава да се ползват, ама покрай нас не виждам друг освен една натовска държава, от която може да ни се наложи да се пазим, руските са с товар, че предвид обтегнатите отношения с нас и все по-приятелските с натовската държава, могат да ни изиграят в подходящия момент. Освен това грипенът е клас 4.5, за разлика от всички дърти щайги на комрадорското лоби, които са клас 3. Опозицията била яхнала скандала, ами това е голямо откритие, нали това е работата на опозицията, а работа на управляващите е да не допускат скандали, ама то май всичко стана скандал, то е защото простите се разбират с простите, ама има и умни.
49
Дали все още в България са останали разумни хора, които да не въздишат по комунизма и БСП -терора???? Ще се види!!!
50
По-кофти от сега не може да стане. Само за ПИК ми е мъчно - как ще вземе завоя.
51
НА 01.09.2017Г. ГИНКА Е РЕГИСТРИРАЛА ФИРМА ГЕНКОЙН ООД С ДВАМА КИПЪРСКИ СЪДРУЖНИЦИ. 76% ОТ ДЕЛА СА ИНЕРКОМ ЕООД....
52
Аман от фалшиви новини и манипулации. Гинка и ЧЕЗ, ами не е нормално зад едно непознато лице с малък бизнес и без достатъчно средства да застане солиден гръб (политически) за осигуряване на нужното кредитиране. Гинка е последната дупка на кавала в цялата далавера. Гинка не може да гарантира възвращаемост на кредитите с имуществото си и активите си, а с очакваните приходи от ЧЕЗ т.е. ЧЕЗ ще трябва да работи и печели пари за банките кредитори, а докато Гинето ще стой на минус заради подръжката на ЧЕЗ. Резултата е предвидим - фалит за Гинето, разговори между банките кредитори и гарантите на кредити на Гинчето, и придобиване на ЧЕЗ от гарантите. Въпроса е #Кои са гарантите на Гинка за получаването на поне 300 млн. кредити от банките.
53
ХА ХА Е БАСИ И ДОЛНАТА МАНИПУЛАЦИЯ, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ЗНАЕ,ЧЕ ЩОМ ТИКВАТА Е НА ВЛАСТ,ТО ЗНАЧИ ЗАДКУЛИСНО ДПС УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ.ДА СИ СПОМНИМ КОЙ НАПРАВИ ЕДНОКНИЖНИКА -МУТРАТА ББ ГЕНЕРАЛ,НАПРАВИ ГО ДОГАНЯ.А СЕГА ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ В ДЪРЖАВАТА СА ДЕЛО НА АВЕРИТЕ БОЙКО И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.
54
Данке Радева това на снимката до Доган ТИ ЛИ Си МА?
55
Ех Данка ,Данка. Що не лапнеш моята луканка/може и суджук/
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
На протеста пред Министерски съвет, където в момента заседава правителството, под прозорците на "Дондуков" 1 в момента премиерът Борисов слуша звучни възгласи "Оставка", "Шайка", "Престъпници". Протестът бе организиран от няколко организации, сред които БСП, "Българска пролет" и "Възраждане", а непосредственият повод е скандалната продажба на ЧЕЗ на Гинка Върбакова от Пазарджик. Организаторите се зарекоха това да е началото на дълга поредица от преговорите. "Гинка от Пазарджик е Бойко Методиев Борисов", заяви по мегафона пред множеството Велизар Енчев. На протеста е и лидерът на БСП Корнелия Нинова. "Дошли сме от Лондон да запалим бунта. Да се борим за свободата си. Няма накъде повече да отстъпваме. Или ние, или те", заяви активистът на БСП-Лондон Йордан Мичев под одобрителните възгласи на множеството. Именно лондончанинът Мичев, заедно с внука на вожда и учителя Георги Димитров, който носи неговото име, бяха първите на протеста. Те издигнаха плакати пред МС още от 9 часа сутринта. След него думата взе депутатът от левицата Таско Ерменков. Докарахме го до там една Гинка да ни определя бъдещето. Натискът ни трябва да е всеки ден, за да я има България, каза той. Бившият патриот Димитър Байрактаров след него обяви, че в МС сега заседават престъпници. "Там надничат уплашено. Съгласни ли сте да ви управляват безцеремонни простаци, отправящи обиди към патриарха на РПЦ. Ние днес сме тук, за да дръпнем шалтера на това правителство", каза бившият съпартиец на Валери Симеонов. Според Корнелия Нинова кабинетът на Борисов е опорочил европредседателството на България и е лишил българския бизнес да се развива и инвестира. Тя посочи и че всеки критик на властта е гонен жестоко от режима на Борисов. "Вие опорочихте всичко у нас с Калинки, Гинки и Деляндобревци", обърна се към премиера Нинова.
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
БОРИСОВ ПАДА - КОЛКОТО ПО-РАНО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ. АКО МОЖЕ ОЩЕ ДНЕС.
60
Когато управляващата партия плаши със своята незаменимост, а не предлага нищо повече от Опозицията, тогава се вижда краят й!!! Нито влезнахме в Шенген, нито влезнахме в Еврозоната, нито намалихме Държавния дълг, нито оправихме Здравеопазването, нито оздравихме Образованието, нито повишихме значително Стандарта на живот на Българина, въпреки предимствата на членството ни в Европейския съюз, дори не разделихме Трите власти, а загубихме твърдостта на Четвъртата власт, не се случиха така желаните съдебни реформи във Фасадната ни демокрация, които да приключат с Прехода - Черните партийни каси са основният двигател на Българската сива икономика, която е повече от 35% от Цялата икономика на България, останалият 65% бизнес е основно задвижван от Еврофинансиране и това е основна причина да е на светло, с нуждата от данъчни постъпления, успяхме дори да загубим Преките инвестиции от Чужбина, в чистия им вид.... , като резултат Българинът се превръща в суверен, по неволя, а Бизнесът продължава да разчита основно на държавни и общински поръчки, където е и Гръбнакът на Г.Е.Р.Б!!!:) Сега едни кр.@дци и Узур.па.тори са ревнали, че ще ги сменят други - Аз лично не виждам никаква разлика, освен че вероятно Новите ще успеят да ни вкарат евентуално и едностранно в Еврозоната, за да опазят Заграбеното от всички, а това ще заложи Края на Прехода, докато вбесява Петата колона и от Изток, и от Запад и дава възможност на България да е зад отбранителния вал на Еврозоната, спрямо Турция!!!:) Всъщност кой командва тези егоцентрични клоуни, защото очевидно те не са способни на самоконтрол и им трябва периодично отрезвяване?!:)
61
Със същите камъни които той хвърляше срещу Орешарски, сега по неговата глава!! Нищо ново, само добре забравено старо!!! Въртим се в един омагьосан кръг- едните срещу другите!!!!!!!!!!!!!! и после отначало
62
РОЗОВИТЕ СЪНИЩА НА ДРУГАРКАТА КОРНЕЛИЯ! Лошото е , че искат пак с кръв да вземат властта! Тази жена е опасна за България. А като видя др. Велизар Енчев , настръхвам - страх ме е от него.....
63
До 14. Аз искам БСП И ДПС -- Я, да видим по точки изброеното! 1. БСП още 2008г даде на всички пенсионери по 150лв. Коледна добавка ## фактите- Не помня такава Коледна добавка, но имаше гласувано от БСП, 30% увеличение на пенсиите, което, обаче трябваше да го изпълни правителството на ГЕРБ в най-голямата криза. 2. не мачкаше малкия и дребен бизнес с проверки на НАП непрекъснати ## фактите- Откъде на къде, проверките от НАП да са "мачкане", който си е редовен и си декларира приходите, няма грижи! 3. не ги кара 2 пъти да сменят по 400000 броя касови апарати по 500лв всеки..## фактите- Ами, ако не криеха приходи и мамеха хазната, нямаше да им се случи, а и не Толкова апарати. 4.БСП не продаде ЧЕЗ ## истината- Напротив, точно БСП-ейските министри в правителството на НДСВ, гласуваха за продажбата на ЕРП-етата, а после Станишев не ги одържави, както гръмогласно обещаваше и се заканваше. 5.нито стой зад Гинка! ## истината- Напротив, зад Гинка стоят ЧЕЗ и Чехия-с (70+) % от ЧЕЗ. 6.Аз искам ОСТАВКАТА на Борисов днес в 11ч пред МС отивам и още 100 човека познати са с мен...ИСКАМЕ НОВИ ИЗБОРИ това е демокрацията ## истината- Аз и още 1,5 млн. познати и непознати люде, не отиваме пред МС , не искаме оставката на Борисов, защото ГЕРБ дава най-доброто управление на България от времето на ОДС и г-н Костов и НЕ ИСКАМЕ НОВИ ИЗБОРИ, защото ГЕРБ има още 3г. мандат, това е демокрацията! 7.10 години е диктатура на ГЕРБ ## истината- ГЕРБ е партията с най- демократично и принципно управление. 10г. управлява чрез победа З пъти в демократични Избори. Това не е диктатура, а е демокрация! Бяха постигнати сериозни успехи в борбата с данъчни, митнически и др. икономически престъпления, както и с криминалната престъпност.
64
Крайно време е тиквите и пъпешите да бъдат изхвърлени от властта , а подлогите им -от нета.Има добри места са развиване на тяхната дейност , като Белене например.Там свинете обичат тикви ,пъпеши и пикливи лизачи.
65
не помнят ли Луканова,Виденова зима, Орешарски, който изучи всички задни входове през които се измъкваше от "народната любов"! То, не, че Борисов е много хубав,ама и БСП-то не става за чеп за зеле.
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
ПРОЕКТА ГЕРБ , ЩЕ ПАДНЕ КОГАТО ТРЯБВА!!!!!
68
А,ДА ВИ ПИТАМ.КВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ЕДНО,АМА МНОГО ХУБАВО ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ,А?ХАХАХА......
69
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
70
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
71
Hello everyone! Lately I have been dealing with a lot of personal issues. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well this and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
72
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random subjects and complained about his sleeplessness. I totally told him to source and deal with it.
73
You have made your position pretty well!! cialis prise mensuelle cialis generic can you use cialis and viagra at the same time generic cialis
74
Nicely put, Kudos! prezzo cialis in slovenia cialis generic does cialis makes you last longer cialis generic
75
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stuff and complained about his sleeplessness. I totally told him to link and deal with it.
76
Hi all! Lately I have been struggling with a lot of challenges. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well website and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
77
Hi everybody! Lately I have been dealing with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking meds, so I may as well website and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
78
Hi everybody! Recently I have been battling with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well here and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
79
Oh Heavens. I don't know what to do as I have Lots of work to do next week summer. Plus the university exams are getting, it will be a torture. I am already freaking out maybe I should url to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
80
Hi all! Lately I have been dealing with a lot of personal issues. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well here and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
81
Hello all! Lately I have been struggling with a lot of hardships. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well is tramadol hcl a narcotic and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
82
My friend and I went camping the other day. It was a very bad experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random subjects and whined about his insomnia. I totally told him to phentermine extreme and deal with it.
83
Oh Lord. I don't know what to do as I have a lot of of work to do next week semester. Plus the university exams are nearing, it will be a hell. I am already being anxious maybe I should url to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
84
Oh Heavens. I don't know what to do as I have tons of work to do next week summer. Plus the university exams are approaching, it will be a hell. I am already being nervous maybe I should website to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
85
My friend and I went camping the other day. It was a horrific experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and cried about his sleeplessness. I totally told him to modafinil vs piracetam reddit and deal with it.
86
Oh God. I don't know what to do as I have loads of work to do next week summer. Plus the university exams are approaching, it will be a torture. I am already freaking out maybe I should bulletproof executive modafinil to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
87
Hey all! Lately I have been fighting with a lot of hardships. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well tadalafil generic philippines and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
88
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and complained about his insomnia. I totally told him to side effects of tramadol hcl and deal with it.
89
Oh Lord. I don't know what to do as I have tons of work to do next week month. Plus the university exams are getting, it will be a stretch. I am already panicking maybe I should tramadol dosage for adults to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
90
Oh Lord. I don't know what to do as I have a lot of of work to do next week summer. Plus the university exams are coming, it will be a hell. I am already being nervous maybe I should phentermine phendimetrazine to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Идва зима, а аз съм пред дилема дали да си купя нови зимни гуми за джипа или за същите пари някакъв „Опел“ със зимни гуми?

няма нови новини
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
сега
2363
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
Днес алкохолът и лекарствата действат като наркотик. Вижте защо!
x