Вход
София
Времето в София 8 o C

Борисов показа на Радев как се прави

Борисов показа на Радев как се прави

на 23.10.2020
263020
0
Борисов показа на Радев как се прави

Когато си мъж, поемаш отговорност. Не те е страх, не те е срам, не мислиш за егото си. Ако си мъж. 

В това е непреодолимата разлика в класите между Бойко Борисов и Румен Радев.

Днес лидерът на ГЕРБ му показа как се прави, когато си мъж - изправяш се и поемаш отговорност. Той реагира светкавично на новината за заразения си с коронавирус зам.-министър Николай Нанков и обяви, че въпреки отрицателния си тест от днес сутринта, ще се самоизолира и ще се консултира с медици за последващи стъпки. Така направиха до сега един куп лидери в ЕС и по света.

Преди дни Радев в същата ситуация не можа да удържи егото си и да отмени екскурзия с жена си Деси до Естония, макар пътуването им да бе безсмислено, защото 99% от лидерите на срещата, за която пътува, присъстваха онлайн. Научил, че командирът на ВВС, с когото само преди вечер е бил на купон на закрито без маски и с над 100 човека, Радев укрива. За капак води със себе си и излага на риск 33-ма души, не казва за опасността и на дипломати и лидери сред домакините му в Естония.

Дори ден по-късно, когато ПИК разкри истината, той нямаше мъжеството да си признае и да се извини.

И досега витаят съмненията, че заради безотговорността му се е разразила епидемията в Би Ти Ви, където заразените са вече над 10, както и в армията, след като днес с линейка бе докаран във ВМА командирът на базата в Граф Игнатиево, който е съпруг на репортерката то Би Ти Ви Габриела Наплатанова. Същата пък пътува с Радев до Естония, откъдето вкупом бяха изгонени след скандала.

Даже няма нужда да припомняме как постъпи друг член на Министерски съвет - спортният министър Красен Кралев, който също сам моментално съобщи, че е болен, за да предпази контактните си лица, за да стане ясно каква е разликата между това да си държавник и да си случайник.

ПЪРВО В ПИК: Борисов проговори за коронавируса на Нанков и дали се е тествал

ПЪРВО В ПИК: Борисов проговори за коронавируса на Нанков и дали се е тествал

Премиерът Бойко Борисов направи ексклузивен коментар на...

на 23.10.2020

Затова Бойко Борисов е премиер трети мандат, чупи рекорди в родната и европейската политика и е уважаван световен лидер.

А Румен Радев ще си остане случайно попадналия на висш държавен пост бивш летец, опозорил се още в армията покрай аферите с пиарката си любовница.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22727
архив

От колко време си женен Иване ?
- Ами от 46 години.
Еха а кога беше най-щастливия момент в живота ти ?
- Преди 47 години.

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x