Вход
София
Времето в София 0 o C

Борисов помогна на Мая Манолова да се излекува от рак, тя опъна черни чували пред дома на внучетата му

Борисов помогна на Мая Манолова да се излекува от рак, тя опъна черни чували пред дома на внучетата му

на 01.08.2020
395652
0
Борисов помогна на Мая Манолова да се излекува от рак, тя опъна черни чували пред дома на внучетата му
Автор: ПИК
01.08.2020
0
395652

Бившата омбудсманка и провалена кандидат-кметица за София сътвори най-грозната си постъпка до този момент в своята политическа кариера, като опъна черни чували пред дома на премиера Бойко Борисов, където живеят дъщеря му и внуците му.

Манолова заедно с няколко компрометирани майки от "Системата ни убива" минаха всякакви граници с днешните си действия, още повече, че бившата омбудсманка постави черни чували, символизиращи не оставка, а смърт, пред дома на човека, който й помогна да се пребори с коварната болест, която имаше през 2017 година.

Именно премиерът Борисов е човекът, който съдейства на Манолова да се излекува от рак в Германия, застана зад нея, а след това дори я направи и омбудсман.

За да му "благодари", днес Манолова постави черни чували пред дома му, тероризирайки не само премиера, а детето и внуците му. Това Манолова направи, след като Борисов е единственият човек, който й подава ръка, когато тя е без работа, въпреки че двамата са политически опоненти и й спасява политическата кариера, като я назначава за омбудсман.

Не само, че до ден днешен бившата омбудманка нито веднъж не е благодарила на премиера, но с постъпката си тази вечер тя демонстрира черна неблагодарност и потъпка всякакви разбирания за нормални човешки отношения и демократични протести.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17952
архив

Питат Радио Ереван:
- Защо Армения иска да има министерство на флота, след като няма флот?
Отговор:
- А защо Грузия има министерство на културата?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Според мъжете има четири типа жени, вижте към кой от тях принадлежите
x