Вход
София
Времето в София -3 o C

Борисов предаде най-добрите си и достойни хора. Отчаян опит за спасение в услуга на Христо Иванов, хомопарада и соросоидите

Борисов предаде най-добрите си и достойни хора. Отчаян опит за спасение в услуга на Христо Иванов, хомопарада и соросоидите

на 15.07.2020
416266
0
Борисов предаде най-добрите си и достойни хора. Отчаян опит за спасение в услуга на Христо Иванов, хомопарада и соросоидите

Г-н Борисов, хомопарадът иска още оставки. Розовият Виктор Лилов крещи на улицата под кабинета ви, че са му малко три. Иска оставка на целия кабинет. Той ли управлява България или Христо Иванов. Не съм избирала и не съм гласувала за хомопарада и соросоидите. Не искам децата ми да са джендъри.

Готов ли сте да я дадете в услуга на Христо Иванов, заради който пожертвахте най-лоялните си, но и най-добри министри?

Не познавам Караниколов, но вие не спирате да се хвалите с икономическото развитие на България. 

Не познавам и Владислав Горанов, но вие не спирате да се хвалите с финансовата стабилност на България. Не спряхте да се хвалите, че сме приети в банковия съюз, че имаме рекордна събираемост на данъци, рекорден брутен вътрешен продукт. До вчера хвалехте Владислав Горанов за всичко това. Истината ли казвахте? 

Не познавам и Младен Маринов. Но за него ми е най-трудно да простя предателството. Целият му живот е отдаден на родината, на народа ни. Отличен полицай, отличен професионалист. Най-добрият шеф на МВР в новата ни история. За пръв път от десетилетия полицаите получиха своето достойно място в обществото, а то върна доверието си в тях. Рейтингите на социолозите дори го показваха. 

Трудно ми е и няма да простя. Защото заради него спях спокойно. Хващаше убийците и крадците за броени дни. Затова само ще му благодаря, че неговият пример ми даде сила да остана в България в най-трудните моменти на този кръстопът, на който стои всеки млад българин, който избира къде да създаде и отгледа децата си. Убедих и много мои приятели, че има смисъл да останат и те вече отглеждат малки българчета в България. 

Разказвах им за Младен Маринов. Давах им го за пример, че не всички политици са "такива". Че има и нормални. Които живеят в панелка цял живот. Които са работили и работят без почивен ден и час. Които не делят ограбената баба на село с банковия обир, а хващат всички. 

Вие, г-н Борисов, ни отнехте този пример. Предадохте ни. 

В отчаян, не мъжки опит да спасите нещо, в което явно и вие вече не вярвате. В услуга на "приятеля" ви Христо Иванов, изгубихте лоялните си хора. Или може би на Томислав Дончев, който се държи вече като първи в ГЕРБ. Преврат ли ви направи? Да не говорим, че се скрихте зад някакви си областни координатори.

Ако не вярвате в правителството и ГЕРБ, подайте оставка на всички. Не петнете честта на тези достойни хора, като им искате оставките, сякаш имат някакви вина. Защото нямат. Отговорността е ваша. 

P.S. Г-н Маринов, уважавам ви и се гордея с вас! Гордея се, че България има мъже като вас! Благодаря ви, че показахте, че може да има и честни и нормални хора в политиката и че дадохте целия си живот в достойна служба на родината и народа ни!

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18485
архив

Между приятелки: – Аз пък вече нямам кой знае какви претенции към мъжа, за който искам да се оженя… Важното е да е добър човек, културен, възпитан… Как мислиш, дали са останали още такива милионери?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x