Борисов пред ПИК TV: Имаме кандидат за кмет на София! Не е... (ВИДЕО)

Епицентър

Борисов пред ПИК TV: Имаме кандидат за кмет на София! Не е... (ВИДЕО)

180477
на 03.05.2023
Борисов пред ПИК TV: Имаме кандидат за кмет на София! Не е... (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му има кандидат за кмет на София. На въпрос на ПИК TV дали имат свой кандидат, след като стана ясно, че Йорданка Фандъкова няма да се кандидатира, за нов мандат, Борисов заяви: "Имаме. Но е още много рано."

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

На уточняващ въпрос дали това е председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, лидерът на ГЕРБ каза кратко и ясно: "Не".

Припомняме, че местните избори за тази есен, а очакванията са ГЕРБ много трудно да задържи кметското място в София. Причината е в обединението на "Продължаваме промяната" и "Демократична България", които на последните избори взеха двойно повече гласове от ГЕРБ.

Към този момент се спекулира, че кандидат-кметът на ПП-ДБ ще се избира между Борис Бонев от "Спаси София" и Васил Терзиев, собственик на "Телерик".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК