Борисов спечели мача

Политика

Борисов спечели мача

420560
на 30.11.2020
Борисов спечели мача

2 на 1 за Бойко Борисов срещу цялата му опозиция в разгара на пандемията.

препоръчано

Това сочат горещите данни на авторитетната и неприближена до никоя партия социологическа агенция "Барометър" от последните дни.

След 9 месеца на денонощна борба за опазване на живота на българите и паралелно с това и на икономиката, проучването ясно показва, че хората оценяват подобаващо усилията на премиера и министрите му. Подкрепата за управлението остава стабилна и дори расте, докато опозицията се срива все повече в опитите си да чертае бесилки и ковчези за народа.

Рекапитулацията след т.нар. българско лято на вадналства, вуду магии и опити да бъде разпокъсано обществото ни, данните сочат че Борисов печели мача.

Окончателно е ясно, че новият опит за кабинет ала Орешарски на жадуващите парламента ДеБъ, Манолова, Слави и сие, няма никакви шансове да се докопа до така лелеяната от тях власт. Хората видяха кой какво може и какво иска и Борисов безапелационно разгроми опонентите си, които се дискретириха сами със зулумите си и черните чували. 

Жалко, че в аванс подари на Христо Иванов-Маджото от ДеБъ три министерски глави и поднесе на тепсия тази на най-успешния шеф на МВР в последните 30 години Младен Маринов. Защото ясно се вижда на всички избори през последните години, а и от последните проучвания, че електоралната му тежест е в десетки пъти по-лека от телесната. 

Борисов все пак ненужно опита да се докаже като демократ, защото след като месеци наред остави метежниците да вандалстват из София, за всички е пределно ясно, че по-голям либерал от него начело на държавата, едва ли ще има.

Но по-важното е, че успя дори и с обновен кабинет да покаже, че той е човекът, който държи здраво волана на държавата и няма да позволи дори в най-трудни времена тя да катастрофира. Затова и не е чудно, а е напълно логично, че напролет избирателите отново ще се качат при него и ще му гласуват доверие. 

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 300
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това