Борисов с две сензационни решения за изборите - ГЕРБ излиза от залите, а кметовете...

Акценти

Борисов с две сензационни решения за изборите - ГЕРБ излиза от залите, а кметовете...

510508
на 02.09.2024
Борисов с две сензационни решения за изборите - ГЕРБ излиза от залите, а кметовете...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе сензационно решение за предизборната кампания на партията. През последните години той неизменно посещаваше големите областни градове, където пълнеше залите със симпатизанти.

препоръчано

За вота на 27 октомври обаче Борисов е решил да не прави подобни срещи.

Представителите на ГЕРБ ще излязат от залите.

"Не виждам смисъл да събираме хората по зали и да се харчат пари, ще използваме областните лидери да разясняват това, което искаме да се случи в следващите 4 години", заяви лидерът на ГЕРБ пред областните координатори и кметове на партията от Бургас и региона.

Най-вероятно през следващите дни Борисов ще се срещне с кметове и областни координатори на ГЕРБ в цялата страна, за да разясни лично кои са управленските приоритети и какво могат да обещаят на обществото.

"Искам да предадете какво сме правили преди, какво направихме последните месеци и какво сме гарант, че ще се случи, ако гласуват за нас", заръча лидерът на ГЕРБ на своите.

Той уточни, че с Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще обсъдят възможността водещите кметове на партията да бъдат водачи на листи. "Не че ще станат депутати, но мога да ги ползвам за министри. Да покажем, че се ангажираме с проблемите", обясни бившият премиер.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК