Борисов ще бие по-лесно ПП и ДБ, ако се коалират

КОМЕНТАРИ

Борисов ще бие по-лесно ПП и ДБ, ако се коалират

68706
на 09.08.2022
Борисов ще бие по-лесно ПП и ДБ, ако се коалират

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отчаяни вопли на Дайнов, Смилов, Радан Кънев и цялата пропаганда около „Капитал“.

препоръчано

ПП непременно трябва да се коалира с ДБ. Непременно. Иначе ГЕРБ печелят изборите, а държавата отива по дяволите.

Щом го казват Дайнов и Смилов, значи го казва Прокопиев.

Той е много отчаян. Усеща,че губи позиции, а марионетната му партия „Демократична България“ изпада от играта. Свръхидеята за екзекуция на Гешев, овладяване на ВСС и прокуратурата е мираж.

Интересно, докъде може да стигнат в унижението си Христо Иванов и Ивайло Мирчев. На какво са способни, за да придумат Кирил Петков и Асен Василев да ги подслонят по милост в някоя листа?

Дали ако един партиен лидер, какъвто е Христо Иванов, се унижава толкова старателно и дълго, авторитетът му се покачва? Предстои да разберем.

Всъщност ГЕРБ и Борисов стискат палци за предизборна коалиция на ПП с ДБ. Това е най-сигурният път към крушението на цялата левичарско-джендърска общност.

Гледай Унгария, мисли за България!

В Унгария цялата опозиция се обедини срещу Орбан по формалната логика „колкото повече, толкова повече“. Това обаче е антилогиката на Мечо Пух. В случая стана следното – Орбан натупа опонентите си далеч по-лесно, когато те се събраха в обща листа. И събра пълно мнозинство.

И у нас ще е същото. В ПП все пак има разумни и интелигентни хора, които са отвратени от перспективата да се кооперират с лигата на некъпаните, Гнома и Кака Цона. Това е инатлива секта от професионални протестъри на издръжка в „Америка за България“. До каквото са се докоснали, са го съсипвали.

Да не говорим до каква мобилизация на електората на ГЕРБ ще доведе едно обединение на разградската десница...

Най-сигурният начин ПП да се маргинализира е да влезе в коалиция с ДБ. Откъдето са минали Иван Костов и Иво Прокопиев, трева не никне. Отровителството им е заразно. Претенциите – маниакални.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК