Борисов - симулирал едва ли не. А Слави Трифонов? Болен ли е и докога ще е болен? Вечно ли ще се крие?

ТОП НОВИНАТА

Борисов - симулирал едва ли не. А Слави Трифонов? Болен ли е и докога ще е болен? Вечно ли ще се крие?

257249
на 20.04.2021
Борисов - симулирал едва ли не. А Слави Трифонов? Болен ли е и докога ще е болен? Вечно ли ще се крие?

Попадам на такива клетви и зложелания, такива прокоби “до девето коляно” покрай операцията на Бойковото коляно, такива проклятия за деца и внуци, такива закани за “всички до един и до гроб”, че...

препоръчано

Че – честно!, чудя се какво се е случило с всички нас. Дали нявга духът български е стигал подобни низини? Къде изчезна традиционното милосърдие нашенско, богоязливостта, с която ни възпитаваха бабите ни? И то в дните преди Великден, когато се изисква смирение.

Исус е рекъл: “Всеки, който се възвеличи, ще бъде смирен. А който смирява себе си, ще бъде възвеличен.”

Има и друго. Придирчиви сме към Борисов, коментираме здравето му, изразяваме съмнение, подозираме го, че иска да се покрие от изслушването в НС.

А къде е Слави Трифонов? Как така пък пипна ковид точно в изборния ден? Болен ли е и докога ще е болен? Не е ли време да се появи, макар и куцукайки? Как ще я кара – като Пеевски, няма да ходи в парламента, но ще ползва депутатски имунитет и привилегии? С презумпцията "е, то ясно, не е добре човекът..."

Като не е добре, къде е тръгнал да оправя политиката? И колко "не е добре", какво му е точно? За Борисов излязоха лекари и обясниха. За Трифонов - общонационална мистерия. Може да си се крие, да общува виртуално, през фейса, да пробутва аватарите си, но това не е проблем. Ако го направи обаче Борисов, веднага става проблем. 

Да сме справедливи и да съдим с еднаква мяра. А най-добре, стане ли дума за здраве, изобщо да не съдим.

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 210
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това