Борис Галчев с класа над Стивън Сънди на лагера на ЦСКА в Гърция

Футбол

Борис Галчев с класа над Стивън Сънди на лагера на ЦСКА в Гърция

6680
на 13.01.2014
Борис Галчев с класа над Стивън Сънди на лагера на ЦСКА в Гърция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Стивън Сънди не впечатлява с нищо по време на първите си 6 тренировъчни дни с отбора в Гърция, информира „Тема Спорт”.     Нигериецът с испански паспорт се представя много по-слабо, отколкото друго от новите попълнения – играещия на същия пост Борис Галчев. И двамата действат като вътрешни полузащитници, но българинът се включва много по-добре в тренировките с топка. Стилът на Сънди до известна степен прилича на този на освободеният Браян Хаурд – пасове на късо разстояние и стремеж към отиграване на сигурно без особени рискове. 

Необходимо е да се припомни, че през последните 7 месеца и половина Сънди има само един официален мач, като титуляр, което може и да е причина за невзрачното му представяне в тренировките на ЦСКА в Гърция. От показаното от него до момента обаче е видно, че към него не бива да се формират големи очаквания, така както бе с други футболисти привлечени през лятото, които разочароваха.
Нигериецът иска чрез престоя си при армейците да спечели доверието на националния селекционер на своята страна за Мондиала в Бразилия.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК