Вход
София
Времето в София 16 o C

Борците срещу апартаментите си глътнаха езиците за "кумгейта" на Лозан Панов. Къде сте, бре, "Свободна Европа", БТВ, Нова, Елена Йончева и сие? Гнусни сте! Вън - заедно със съдията ви!

Борците срещу апартаментите си глътнаха езиците за "кумгейта" на Лозан Панов. Къде сте, бре, "Свободна Европа", БТВ, Нова, Елена Йончева и сие? Гнусни сте! Вън - заедно със съдията ви!

на 26.03.2019
329041
81
Борците срещу апартаментите си глътнаха езиците за "кумгейта" на Лозан Панов. Къде сте, бре, "Свободна Европа", БТВ, Нова, Елена Йончева и сие? Гнусни сте! Вън - заедно със съдията ви!
26.03.2019
81
329041

В странна тишина за апартамента на шефа на ВКС Лозан Панов от фирмата "Артекс" потънаха най-кресливите за апартаментите на Цветан Цветанов и Цецка Цачева медии. И най-вече сайтът на радио "Свободна Европа", където хлевоустата Полина Паунова и търговецът на секс играчки Николай Стайков направиха разтърсващите разкрития.

Направо си глътнаха езиците.

Внезапно им секна гласецът и им пресъхна мастилото, щом се разбра, че тяхното знаме на съдебната реформа и битката срещу корупцията, по съвместителство и председател на най-върховния съд в държавата Лозан Панов, е оцапан до ушите.

Той не просто е ръководил Административен съд - София, който би трябвало да решава проблемите на строителната фирма, не само палавата му втора жена Елисавета, по-известна като Черния лебед, си е купила жилище от нея на 4 пъти по-ниска цена, но дори си е взел собственика на тази фирма Пламен Мирянов и жена му Весела за кумове на сватбата.

Чиста проба "Кум гейт".

Мълчи не само Полина Паунова, но и експертката по кумските връзки на Делян Добрев - Елена Йончева...

Мълчат присъдружните на "Свободна Европа" медии, самообявили се за демократични. Мълчи и "Медиапул", и "Клуб Z", и всичките дневници и капитали на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, и цялата секта обслужващи журналисти на Лозан Панов от сорта на Силвия Великова, Канна Рачева, Бенатова и сие, и цялото камерно движение "Правосъдие за всеки", че дори и Съюзът на съдиите, които довчера го славословеха и величаха в битката му срещу прокуратурата и цялата съдебна система в България.

Защо мълчите бе, поборници срещу корупцията? Къде отиде вашият плам в очите и в думите, когато сипехте огън и жупел срещу всички и всеки, който дръзваше да посочи, че Лозан Панов е в остър конфликт на интереси и погазва закона, като развива политическа дейност на терена на съдебната власт, обикаля правителството и президентството и се пъне за нещо, които дори не може да формулира?

Защо се правите, че не знаете за порочната връзка между шефа на ВКС и скандалната фирма, от която тогавашната му любовница се е облагодетелствала с апартамент на рекордно ниски цени, а след това шефът на "Артекс" дори е станал кум на "младото" семейство и цели 5 години е решавал казуси с чудовищен, абсолютно подсъден конфликт на интереси?

Вие ли не знаете как се нарича това? Вие ли не знаете как се нарича облагодетелстването на върховен съдия, от когото зависи целият ти бизнес, и сродяването с него?

Нарича се корупция в най-бруталния, в най-безпардонния ѝ, в най-наглия ѝ вид.

Обаче вие, чистите като сълзи поборници за демокрация и правдини, мълчите. За вас не съществува такъв факт. Пуснахте духа от бутилката, но и през ум не ви е минало, че в пламъците му ще изгори и собственият ви евтин сценарий.

САМО В ПИК: Ето го акта за брак на Лозан Панов - шефът на "Артекс" му кумува навръх Св. Валентин (ДОКУМЕНТ)

САМО В ПИК: Ето го акта за брак на Лозан Панов - шефът на "Артекс" му кумува навръх Св. Валентин (ДОКУМЕНТ)

Собственикът на оскандалената покрай евтините апартаменти...

на 26.03.2019

Понеже вие сте същите бездарни сценаристи от кръга "Арго" - начело със същия подсъдим олигарх Иво Прокопиев. И Христо Иванов, който метна оставката си на правосъден министър, понеже не стана на неговата да сложи чатал на прокуратурата, и онзи обременен човечец Николай Стайков и неговия "Антикорупционен фонд", и подсъдимия приватизатор на държавните дялове на EVN Трайчо Трайков, и оная клета женица Антоанета Цонева, по-известна като Кака Цона, и техните глашатаи Стояна Георгиева, доскорошната ѝ подчинена и днешна авторка на "Свободна Европа" Полина Паунова, сегашният ѝ началник в американското радио Иван Бедров, който пък беше и от "Клуб Z"...

Изобщо - всичките тия свински черва, които са готови да разкъсат всеки, който им разкрива гнусното задкулисие. Защото, както вече се видя, тяхната битка не е за независима и демократично устроена съдебна власт, а в полза на олигарсите им, които прокуратурата изправи пред съда.

А с мълчанието им около кумските афери на Лозан Панов, когото искаха дори да издигат за президент, просто им отнема правото дори да гъкнат на тази тема. Понеже стана ясно, че всичко при тях е фалшиво и меркантилно.

Политиците, които се оказаха забъркани в порочните сделки с евтини апартаменти на същата много дащна фирма "Артекс", си плащат за гяволъка един след друг - и с оставки, и със слизане от политическата сцена и най-вероятно с вечна забрава, но не и от разследващите органи.

А какво ще направи Лозан Панов? Защо мълчи? Къде мишкува в момента? Защо радетелите за чисти ръце в политиката също немеят вече близо 24 часа? Защо не обелват дума за далаверата му? Защо не искат оставката му? Защо не се бият в гърдите, че разкритията трябва да доведат до неговото отстраняване?

Макар че Лозан Панов незабавно трябва да подаде оставката си дори само при подозрения за крайно грозната афера, в която е главно действащо лице.

А в случая не става дума за подозрения, а за неопровержими факти - неподадени декларации за имуществено състояние, 100 000 лева несъответствия в доходите му, закупено на безценица луксозно жилище в елитен квартал от строителна фирма, с чиито собственици се сродява.

За подробностите ще се произнасят разследващите органи. Но за видимото с просто око изходът за Лозан Панов е един - оставка! И никога повече да не се мярка пред очите на обществото, особено като магистрат.

Както и цялата кохорта мними блюстители и радетели на демокрацията у нас, превърнали демократичните принципи в разменна монета.

Вън от публичното пространство! Гнусни сте. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(81)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
Казуса с 5 годишният конфликт на интереси не е ли по-тежък от покупката на жилището? Важно е къде ще се постави ударението!
3
Майко мила и ние чакаме справедлив съд.... че там явно е пълно с престъпници...
4
Ето това са зависимостите , в които се оплете самият им прокламатор - Лизан Пантоф. Тежка форма на конфликт на интереси, тежка форма на зависимости и връзки на най-висшия магистрат с бизнес, от който се е облагодетелствал, използвайки служебното си положение. Досега не е имало такава наглост. Да даваш акъл на другите, а самия ти да тънеш в гнусна обвързаност! И чакате от такъв човек , който оглавява върховния съд на Република България справедливост - ИМА ДА СИ ЧАКАТЕ!!!!! А да се сетим ли за ТЪЛКОВАТЕЛНИТЕ РЕШЕНИЯ, с които УСЛОЖЛИВО ОБСЛУЖИ ОЛИГАРХИЧНИЯ КРЪГ , към който принадлежи. Този човек е срам за съда
5
ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И КАК И ПУТ КАКВА ПРИЧИНА КОРНЕЛА СИ Е ВЗЕМАЛА ТОЛКОВА ЕВТИНКО 2004год АПАРТАМЕНЧИТО И С КАКВИ ПАРИ СИ Е КУПИЛА ДРУГИТЕ ИМОТИ. И ЛЕНЧЕТО СКОРО ЩЕ Я ПРОУЧАТ ПОКРАЙ ОФШОРКАТА... И ТАМ ЕДНИ РАЗМИНАВАНИЯ,ЕДНИ ПОКУПКО-ПРОДАЖБИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ... ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ИНКАСАТОРА И МИТНИЧАРЯ...Г-Н ГЕШЕВ ВИЕ СТЕ МИ НАДЕЖДАТА.
6
Тя ви го забива периодично , но умерено и с мяра за да ви боли повече хихихихихихихихихихихихи
7
Ще видим кой кум кой сват кой на булката брат. За политбюро на ГЕРБ може по 600 евро на квадрат , другите да си плащат пo 2000-3000 евро на квадрат.
8
"Проверка на "Капитал" показа, че казусът е по-различен от тези на Цветан Цветанов, Цецка Цачева и останалите управляващи, закупили апартаменти от "Артекс". Първо - сюжетът е отпреди пет години и когато имотът е бил купен, Елисавета Панова не е имала отношения с Лозан Панов, който тогава е съдия във Върховния административен съд. Второ - за разлика от останали сделки тази е сключена в началния етап на строителството. Трето - за разлика от Цветанов, Цачева и останалите Лозан Панов и семейството му са под постоянна проверка от Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ) от НАП от 2016 г. насам. И не на последно място - Лозан Панов не е бил в позиция да прави услуги или изнудва строителната компания, когато е придобито жилището. Вкарването на Лозан Панов и съпругата му в "Апартаментгейт" очевидно цели пришиването му към корупционния скандал, който тресе държавата. Основните съмнения около сделките на Цветанов, Цачева и сие освен ниската цена (тук е единствената прилика с казуса Панова) е и фактът, че по време на сделките те са участвали в държавното управление и са могли да влияят на дейността на компанията - както през местната власт, така и на законодателно ниво." - www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2019/03/26/3410136_faktite_v_istoriiata_lozan_panov_i_arteks/
10
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
11
И ето, сбъдна се. Смятаните за последни (по интелект) г-н Цветан Цветанов (милиционер-физкултурник) и г-жа Цецка Цачева (член на БКП още от студентка), станаха първи по разгъната застроена площ на суперлуксозните им апартаменти в центъра на София. Слава, вечна слава на партията кърмилница – ГЕРБ. А на тези, които им гласуват - да се радват от старите си панелки на видимите успехи на висшето партийно и държавно ръководство. ++ Иван Гешев, зам. главен прокурор: „Пари има, но се краде много. Пари изтичат отвсякъде.“ (www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2019/03/20/3407272_citat_na_denia_pari_ima_no_iztichat_otvsiakude/?ref=home_red_quote) ++ Най-добре г-жа Цецка Цачева да подаде оставка и от суперлуксозния 200 кв.м. апартамент и да се засели доброволно в ареста на софийския централен затвор, където според нея, условията са прекрасни и отговарят на всички изисквания.
12
Само Бойко е велик грухххххх
13
Този да бъде разследван като Ленчето Милиончева и ИМПЕКСовата КУРабия за Техноимпекс. Бойко не забравя и ще им го набие целия в ОКОТО както тук на ЧЕРВЕНИЯ смазан трол му е в ОКОТО....
14
А вашия Грухчо ПЕЕВСКИ къде е в тая схема? ПОДЛОГИТЕ ( за вас става журналисти от тази медия, Блиц и др. НА НАЙ-ГОЛЯМИЯ КРАДЕЦ, БОКЛУК И МАФИОТ НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ
15
Смърт на соросоидите..Салкъм Панов.ВЪН.!
16
Ето те е бан помако---Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
17
Ето те е бан помако---Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
18
Тази мутра Бойко може да е премиер само в държава населявана от пoмияри и дeгенерати , но аз ще му видя сметката
19
Оглyшитeлна тишинa!!! (...) мълчат, може да имат пи.ки в ycтичkитОглyшитeлна тишинa!!! (...) мълчат, може да имат пи.ки в ycтичkите...
20
Катюша, пак ще ти го намуша..Както преди 9 години..
21
Ей,ОКОТО. Партийната ви каса е празна защото парите са откраднати от ИМПЕКСовата барсала и Ленчето МИЛИОНЧЕВА. Бегом отново към ТИР ПАРКИНГА да изкарваш пари за да има за тролене. Отново ще ти го набиват целия в ОКОТО ХА ХА ХА
22
отговор на коментар
до 7 Стига димки: Никой не плаща насила - това е доброволен акт - имал - дал.При покупка на имот независимо от кой - частно лище или частна фирма е въпрос на договорка свързана със степен на завършеност или начин на плащане - кеш или разсрочено.Твърда цена само в магазина но и там има отстъпки.
23
Защо помачорите мрете да се кръщавате Ро сен?
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Анкетата ви за изборите направо кърти! Вицове в графики!
26
Ко бря...Отде накъде ИМПЕКСовата КУРабия и Ленчето Милиончева ще откраднат парите за червените тролове? Я веднага пращайте отново E БАНИЯ ОКОТО да заработва на ТИР ПАРКИНГА....
27
бнр и великова дали говориха за лозан панов или милионите на йончева ..по същия аршин не се действа ..за тези хора .., а само някой нещо да спомене за герб веднага дори и румен радев се включва в клюкарстването ..дори сайта свободна европа не коментират нито техноимпекс нито милионите на йончева от КТБ нито апартамента на корнела , който също е купен преди време на занижена тройна цена 95 квадрата за 21 000 лева при цена тогава от близо 1300 лева на квадрат ..а преди кагато е била на 28 години корнела е била с два апартамента и гараж и ТЕХНОИМПЕКС в задния джоб..така че ДВОЙНИЯ АРШИН и ДОНОСИТЕ са на преден план
28
Не се пени толково много ма, ще станеш още по-грозна. И без друго никой не ти е--ба--ва мнението.
29
Днес казаха че няма да разследват Панов зашото жена му е купила апартамента 2 години преди да се оженят...
30
Мълчи,и ПИК за Анкетата,за Кой Политик бихте Гласували на Евроизборите,там Вожда е Втори,като сте Такива Борци за Остината,дайте Резултатите
31
Холандското ти приключение ще те топли до гроба.Аре у лево,е бан убитак !
32
Дърто курво днес пак замириса
33
Абе бабучкеро,пишман джурна-лизката,апартамента на тази жена е купен многопреди да се оженят с Панов,за каква оставка бръщолевиш?
34
За Рошана ли става дума,ама те от ПИК го мият във банята парфюмират го и тогава пуска коментара,че мирише чак зад монитора......?????
35
ще гласувам за шушана импексова , тъй като заголва все по често кълки и нe плюска толкова кат преди ..ще ми излезе ефтина
36
Ама той и един ваш министър живее при кръстника, но всичко е точно
37
Тези идиоти,са се оплели като свински черва в собствената си алчност и мръсотия.Единственият начин да се реши проблема е да се реже до кокъл!Хей,идиоти ,никой нищо не е отнесъл в отвъдното!Горко на тоз народ с подобни управници ,вторачили се единствено в собствения си задн.к!
38
отговор на коментар
А ваш Лизан Белия лебед по 250 евро на квадрат като награда за честността!
39
отговор на коментар
Нашите бандити са по-добри от вашите бандити,другарят Ленин го е казал!
40
Където червените са поставили тролове на щат, да им залеем фейсбук страниците и на телевизиите и на Свободна Европа с въпроса защо си глътнаха граматиките за Лозанчо.
41
Тая дърта кранта Ива пак не си пие хапчетата и лудее. Ивче КУКУМЯВКО, време е вече да си ходиш на село да пасеш Патки. Когато фактите говорят и ПЕДЯЛКО мълчи. Къде са ви "рупорите" на истината, Тонката"Рудолф" Деса"общата" Бичето, Пияният Професор, Скрападжията. Защо се крият като мишки, нека коментират.
42
вчера и да започва от ГЕРБ.Преди години имаше нещо със Първанката,още като действащ президент.За някакво апартаментче което било подарено на Първанката от мастития червен бизнесмен Манджуков.Та за цялата работа опра пешкира Иво Инджев за изнесеното и беше уволнен от БТВ по нареждане на президента Първанов.Спомняте ли си,бе?
43
...е странен аргументът на щатните,че Еленка и Курнела може да са " присвоявали", ама виждаш ли , тогава те не са били във властта! Или казано простичко , ние може да сме крали , но ако влезем във властта,вече ще сме чисти като Момина сълза! Тия верно, вярват ли си! Ива Николова е права, че скандал с Панов има , а въпросните медии ,и той самият мълчат като пи..ки!
44
Скъпи сънароднициа,някой нещо да е чул за министерството на икономиката?Пълно затъмнение!И пълно с идиотски далавери!Тинейджъри/министър/и разни измислени адвокатчета решават съдбата на сто годишни дружества!Срам!
45
Подавам документи за членство в Герб. Стига съм лапал мухи като обикновен българин
46
Пeдaлко, eбaчът ти крадецът Боко Тиквата губи властта.
47
ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz
48
ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА - ЛАКОМА ЧЕРВЕНА ПОТОМСТВЕННА МИСТРИЯ : АЛО БАНКА КА-ТЕ-БЕ , ПЛАТИХТЕ МИ МНОГО ДОБРЕ ! АЗ ОСТАВКИ НЕ ПОДАВАМ , ИМАМ ИМОТИ ЗА НАД 2 МЛН НО НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА МЕ ПОДХВАНЕ И РАЗСЛЕДВА ЗА УЖ НАЛСЕДСТВЕННОТО МИ ЧЕРВЕНО ИМАНЕ.. АЛО БАЛЪЦИ НЕКА МИ Е ЗЛЕ С 25 € МЛН КРЕДИТ ОТ КТБ КОЙТО НИКОГА НЕМА ДА ВЪРНА ,НИЕ КРАДЛИВИТЕ КОМУНЕТА НИКОГА НЕ ПОДАВАМЕ ОСТАВКИ ! АЗ СЪМ ПЪРВАТА ЖУРНАЛИСТКА НА КОЯТО Ѝ КУПУВАТ ЛИЧНА ТЕЛЕВИЗИОННА ТЕХНИКА И СТУДИО ЗА 700 000 ЛЕВА , ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ВСЕКИ ТВ ЖУРНАЛИСТ С ЛИЧНА ТВ ТЕХНИКА И ТВ СТУДИО,ТОВА САМО ОТ МОСКВА МОЖЕ ДА ИЗМИСЛЯТ ЗА ПРИКРИТИЕ ТАКАВА ОФШОРНА ЛЕГЕНДА!!!
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро! ....>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
52
Отива си и ПИК
53
Артекс, Пламен и Весела Мирянови на съд и в затвора за корупция.
54
отговор на коментар
Ще видиш ти на босия цървулите. Хич не ти е чист косъмът, ще лъснат много неща скоро.
55
Ама Иво, не ти ли стига, че Томислав Дончев те осъди за 40 000лв! Тъпа патко, сега ще те осъдят за повече! И апартамента си да продадеш няма да можеш да платиш!! Журналистиката не е за кухи лейки, като теб! ха ха ха , дърта сюрюнтия!!
56
Наблюдателни граждани са забелязали, че от един магазин за зеленчуци пазаруват едни и същи ВИП лица повечето от БСП.Вчера при излизане от магазина от Йончева е изпаднало нещо.Намерилите го са изпаднали в потрес било касов бон ,на който пишело краставици 1.60 лв.,а цената на витрината била 3.60 лв..Веднага уведомили част от опозицията в БСП и те поискали незабавно свикване на изпълнителното бюро.Нинова категорично отказала.Научавайки Борисов заявил -тея ли бе борците против корупцията не ги e срам незабавна оставка. Ами сега ко праим.
57
отговор на коментар
до някой си тази анкета да не е на някой си Кънчо,Колчо, Андрейчо и др. темподобни,дано пък някой път и те познаят нещо.
58
Че хората са си го купили от кумците - КУПИЛИ С ПАРИ. Горанов живее без да плаща - И Е НАПЪЛНО ЧИСТ. ГОЛЯМ СМЯХ ВСИЧКИ СА СЕ ОАКАЛИ. А НИЕ СЕ ДРАЧИМ И СЕ ЧУДИМ КАК ДА ПЛАТИМ СМЕТКИТЕ СИ. ВРЕМЕ Е ДА ПРОГЛЕДНЕМ И КЪМ ВСИЧКИ ДА СМЕ ЕДНАКВО КРИТИЧНИ.
59
МНОГО Е ЛОШО ДА СИ ЗАВИСИМ ЧОВЕК ПОСТАВЕН НА ВИСОК ПОСТ!...ТОВА ЕВРЮХИТЕ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ, А ТЕ СА УМНИ ХОРА! ЛОШОТО Е ,ЧЕ В ТАЗИ НАША БЪЛГАРИЙКА, ВСИЧКИ СМЕ В НЯКАКВИ СТРАННИ ЗАВИСИМОСТИ, КОЙ ОТ ДС АПАРАТА,КОЙ ОТ БРАТЯТА РУСИ ИЛИ ЯНКИ, КОЙ ОТ НАРКОТИЦИ, КОЙ ОТ БОЛЕСТ, КОЙ ОТ ЛЮБОВНИЦАТА, ДЕЦАТА ИЛИ ЖЕНАТА!... АБЕ ПЪЛНО КАЗИНО!! ...А ЛОЗАНЧО Е ПОРЕДНОТО ЗАВИСИМО КОМПЛЕКСАРЧЕ! НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЙКА!
60
ПИК-лювци, знаете, че това е фалшива новина. Питам, след като Лозан Спасов ви осъди за това, ще публикувате ли решението на съда?
61
ПИК-лювци, знаете, че това е фалшива новина. Питам, след като Лозан Панов ви осъди за това, ще публикувате ли решението на съда?
62
Тази гнусна долна грозна и нечистоплътна мърла която ако си ухапе езика ще се отрови си позволява да нарича ГНУСНИ тия които разкриха далаверите на мошениците от ГЕРБ !!!
63
Нещо забравяте недоносеното Влади Горанов.А трябва еднакъв аршин....паника на мутренските подлоги.
64
Апартамента е на такава цена поради овъзмездяване заради преотстъпено право на строеж,но свинските медии може ли да не лепнат петно на някой неудобен.Добре плащат нали?
65
Ами много просто. Мирянов е взел фамилията на осиновителката си Миряна Башева, дъщерята на мистериозно загиналия на Витоша легендарен външен министър на Тодор Живков, Иван Башев. Негов жив роднина е ех-кмето на Гърмен – Ахмед Башев. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
66
Кмето на Гърмен е эбал Цветан Цветанов, разбрахте ли, а?
67
ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ,КОИТО РАЗДУХВАТЕ РАЗНИ КЛЮКИ!ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО КОЙ ОТ ВЛАСТТА СИ Е КУПИЛ АПАРТАМЕНТ И НА КАКВИ ЦЕНИ?!АКО ГО Е КУПИЛ БЕЗ ДА НАРУШАВА ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ТО НЯМА НИЩО ПРОТИВОЗАКОННО!КОЛКОТО ЗА МОРАЛА КОЙТО ВИЕ МИ ГОВОРИТЕ,ТО ВИЕ ДА МИ ГО ГОВОРИТЕ,КОИТО НЯМАТЕ НИКАКЪВ МОРАЛ!ПО-ВАЖНОТО СПОРЕД МЕН Е ПЪРВО ДА ПОЧНЕТЕ ОТ ОНИЯ 240 ДЕПУТАТА ОТ ПАРЛАМЕНТА И ТО ОТ КЪДЕ СА ИМ ДОХОДИТЕ ЗА ПОКУПКИТЕ НА СКЪПИ ИМОТИ,АПАРТАМЕНТИ,СКЪПИ КОЛИ!ТАМ Е РАЗКОВНИЧЕТО!НО ВИЕ НАРОЧНО НЕ СЕ ЗАВИРАТЕ ТАМ,ЗАЩОТО ТАМ Е ИСТИНСКАТА МЪРСОТИЯ!АКО СИ ДЪРЖИТЕ НА АВТОРИТЕТА ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ДОХОДИ И УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ!ЗАГУБИТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА СА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ,А НЕ ,ЧЕ НЯКОЙ СИ КУПИЛ АПАРТАМЕНТ ЗАКОННО НА ДАНЪЧНА ОЦЕНКА!МНОГО НЕ ОБИЧАМ ГЛУПАЦИТЕ ДА МЕ ПРАВЯТ НА ГЛУПАК!
68
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
69
Кое му беше нецензурното съдържание , нещастници? Че щом си от ГЕРБ имаш право да крадеш ли?
70
Политиците пазарували евтино! А на какви цени продават банките и съдии изпълнителите когато си им длъжник? Но това е друга тема!
71
отговор на коментар
Ти да беше извикал направо Прокопиев на барикада . Горе е описано , че е свързан с тях и всички го знаят от участието му по съвместни митинги , ти ни цитираш тяхна медия . Голям смях !
72
Само си го сложиха,леко и нежно.Нямаше да гласувам за ГЕРБ, но след тези гнусни изцепки,цялото кафене-30човека ще гласуваме за Бойко.
73
Същата песен, но на мой глас!   ! ------------------------------------------------------------ Къде сте разследващи журналисти от Свободна Европа и Антикорупционен фонд! ------------------------------------------------------------------- Въпрос към #Антикорупциония #фонд и #радио #Свободна #Европа! Моля, ако обичате да изгледате видеото "Видео открадното от мрежата...."! Публикувано във #фейсбук групата " Вики ние ще те накараме ти да се гордееш с нас!" И ако вие прецените заемете и с този случай! За мен лично е много странно че, вашите, разследващи журналисти, нямат сътбата на журналиската от град #Русе, #Викгория #Маринова, журналистта от #Бивол и румънският журналист! Които бяха репресирани от хората на #Цветанов! ПКК
74
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
75
отговор на коментар
ДО 41 Истината боли , нали отрепко
76
отговор на коментар
съдии и прокурори със огромни хасиенти по морето и Родопите?
77
Ко' ши праим с'ия, сцарската глава, оле, к'ва беля...
78
Ко' ши праим с'ия, сцарската глава, оле, к'ва беля...
79
"Всички съгрешиха и вкупом непотребни станаха." ВРЕМЕ Е!!!
80
отговор на коментар
Геш, точно така - ГНУСНИ, миризливи долни пачаври!
81
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 15221
архив

В бара видимо отчаян мъж седи с чаша уиски. Минава някакъв, изпива му скоча на екс и отминава. Човекът: - Обраха ми къщата, жената взе децата и замина, вилата изгоря, любовницата ме заряза. Асега някакъв гъз ми изпи и отровата.

няма нови новини
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
сега
1619
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Прокурорската колегия с първи думи след номинацията за главен прокурор - Гешев се съгласил да издигнат кандидатурата му след дълъг дебат (ОБНОВЕНА)
x
НАРЪЧНИК ЗА ДАМИ: Как се познава сексуално притесненият мъж
x