Босът на УЕФА притеснен: Възможно е да загубим този сезон

Световен футбол

Босът на УЕФА притеснен: Възможно е да загубим този сезон

3601
на 29.03.2020
Босът на УЕФА притеснен: Възможно е да загубим този сезон
Автор:   ПИК

Президентът на УЕФА Александър Чеферин призна, че е напълно възможно настоящият сезон в европейските първенства и евротурнирите да не бъде довършен и да бъде изгубен заради пандемията от COVID-19.

препоръчано

В началото на миналата седмица УЕФА се съгласи да отложи Евро 2020 с една година и да го проведе през лятото на следващата година, за да може местните първенства да бъдат завършени. К

ризата с коронавируса обаче продължава да се влошава и изглежда все по-невероятно, че футболът на Стария континент ще бъде подновен в началото на май, каквито са първоначалните планове. Чеферин все пак заяви, че първенствата разполагат с още малко времеви аванс.

"Можем да започнем отново в средата на май, началото на юни или дори края на юни. Ако не успеем да го направим до края на юни, сезонът най-вероятно ще бъде загубен", коментира словенецът пред италианското издание "Ла Република", цитиран от БНР.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пристигна третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пристигна третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това