Ботев Враца с екзотичен трансфер, ангажира националния вратар на Бенин

Футбол

Ботев Враца с екзотичен трансфер, ангажира националния вратар на Бенин

5015
преди 5 часа
Ботев Враца с екзотичен трансфер, ангажира националния вратар на Бенин
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ботев Враца се подсили с нов вратар в лицето на национала на Бенин - Сатюрнин Алагбе, който бе свободен агент. Това стана ясно след поста на агента на футболиста Н"Сендо Мину Кололо - Сендо в Инстаграм.

препоръчано

Сатюрнин Алагбе е без отбор от края на миналия сезон, когато напусна френския Дижон. 30-годишният страж е юноша на бенинския АСПАК, а във Франция е играл още за Ниор, Валенсиен и Дижон.

Алагбе има 12 мача във френския елит, в които запазва 3 "сухи" мрежи. Бенинският национал има на сметката си и над 120 мача във втория ешелон във Франция - Лига 2.

свързани новини

Алагбе прави своя дебют за националния отбор на Бенин през 2011 година, когато е едва 17-годишен. От тогава той има сметката си 46 двубоя.

Последните двубои от квалификациите в турнира за Купата на африканските нации са първите за Алагбе, в които той сяда на пейката от 2019 година насам.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК