"Ботев" (Пд) обърна Сион, играчи и фенове почетоха Георги Славков

Футбол

"Ботев" (Пд) обърна Сион, играчи и фенове почетоха Георги Славков

24753
на 22.01.2014
Ботев (Пд) обърна Сион, играчи и фенове почетоха Георги Славков

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Ботев" (Пловдив) би с 2:1 Сион в първата си контрола на кипърска земя. Швейцарците откриха резултата в 33-та минута чрез Хереа, а след час игра можеха да поведат с 2:0, но вратарят Филип Димитров спаси дузпа на голмайстора.

препоръчано

В 88-та минута Вандер изравни след точен изстрел от бялата точка, а в добавеното от рефера време Цветелин Чунчуков вкара за крайното 2:1 за Ботев.

Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на легендата Георги Славков, който почина вчера. "Канарите" излязоха с титулярния си "жълто-черен" екип с черни ленти на ръкавите. На мача присъстваха 10 привърженици на Ботев, които закачиха на една от оградите на "Алфа спорт център" трансперант в памет на Георги Славков. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК