Ботев (Пд) посяга към перлата на ЦСКА 1948

Футбол

Ботев (Пд) посяга към перлата на ЦСКА 1948

14133
на 27.05.2024
Ботев (Пд) посяга към перлата на ЦСКА 1948
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ботев (Пловдив) следи изкъсо ситуацията около звездата на ЦСКА 1948 Педриньо. 

препоръчано

Според "Спортал" в офиса на червените очакват всеки момент да пристигне официално запитване от "Колежа" за бразилското крило, след като вече е бил изразен интерес на словесно ниво от страна на шефовете на "канарчетата".

До днешна дата Педриньо има 31 мача и седем попадения за ЦСКА 1948 в efbet Лига. Той дебютира за тима от Бистрица в началото на 2023 г.

свързани новини

Тази вечер отборът на Валентин Илиев излиза във важен мач срещу Славия, като победата ще прати "червените" на бараж за Лига на конференциите с ЦСКА - София.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК