Ботев Пловдив се пробва за национал от ЦСКА

Футбол

Ботев Пловдив се пробва за национал от ЦСКА

12556
преди 14 часа
Ботев Пловдив се пробва за национал от ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ботев Пловдив ще отправи нова оферта за Станислав Шопов през зимата, пише днес “Мач Телеграф“.

препоръчано

От “Колежа“ искаха своя юноша през лятото, но предвид бавната селекция в ЦСКА, “червените“ отказаха да го пуснат. Договорът на Шопов с “армейците“ изтича през юни 2025 г. и той може да бъде привлечен срещу много ниска сума през януари. Както вече писахме, младежкият национал няма да получи предложение за нов договор от ЦСКА.

Идеята на ръководството на Ботев Пд е Станислав Шопов да замени Джеймс Ето'о, който беше продаден именно в ЦСКА. Говори се за сума в размер на около 1 млн. евро.

свързани новини

Младокът попада в плановете на треньора Александър Томаш, но реално погледнато няма големи шансове да се пребори за титулярно място в конкуренцията на Ето'о, Марселино Кареасо, Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц.

Станислав Шопов, който носи фланелката с номер 8 в ЦСКА, навъртя 75 мача с червения екип, в които се отчете с 5 гола и 3 асистенции. За родния си отбор Ботев Пд той има 45 срещи, в които се разписа веднъж, а асистенциите му са 3. Той бе продаден на нидерландския Хееренвеен за 150 000 евро през 2020 г. Две години по-късно той дойде на „Българска армия“ като свободен агент.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК