Браво! Владимир Илиев осми в спринта на Световното по биатлон

ЧАС ПИК

Браво! Владимир Илиев осми в спринта на Световното по биатлон

12550
на 07.03.2015
Браво! Владимир Илиев осми в спринта на Световното по биатлон
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Индивидуалните състезания от Световното първенство в Контиолахти (Финландия) започнаха по най-добрия начин за Владимир Илиев.

препоръчано

Биатлонистът от Троян завъртя една наказателна обиколка в хода на състезанието и финишира на 8-ма позиция в крайното класиране с пасив от +40.2 секунди.

Още двама наши състезатели се класираха за преследването на 12.5 км Красимир Анев завъртя три наказателни обиколки и завърши 52-ри. Иван Златев е със същия брой пропуснати мишени и 57-ма позиция.

Антон Синапов също сбърка три пъти и финишира 76-ти.

Новият Световен шампион в спринта на 10 км е младият Йоханес Бьо, който завъртя една наказателна обиколка след стрелбата от положение прав. Сребърното отличие е за Нейтън Смит от Канада, който сбърка веднъж и изостана с +12.1 секунди от победителя. Трети е по-големият брат Бьо - Тарей, който беше безпогрешен на стрелбището и регистрира пасив от +25.3 секунди.

По-късно през деня ще се проведе и дамската надпревара на 7.5 км, предаде БГНЕС.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК