БРАВО: Владо Карамазов направи Юсуф от село Кръстава звезда в Америка (СНИМКА)

ЧАС ПИК

БРАВО: Владо Карамазов направи Юсуф от село Кръстава звезда в Америка (СНИМКА)

20038
на 06.03.2021
БРАВО: Владо Карамазов направи Юсуф от село Кръстава звезда в Америка (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Успехите на актьора Владо Карамозн във фотографията не спират. Звездата се похвали с ново постижение – финалист е в конкурс на списанието към прочутия изследователски институт във Вашингтон "Smithsonian Magazine".

препоръчано

"Най-голямото и хубаво нещо за мен досега във фотографията се случи днес. Финалист съм в конкурса на "Smithsonian Magazine". Всяка година те правят конкурс, отворен за целия свят, в който участието е безплатно. Това означава, че се включват страшно много хора. Преди година само си мечтаех да стигна до финалите на такъв престижен конкурс. Днес получих имейл, че съм сред 10-те финалисти в категориите "Хора" и "Природа". За мен това е като сън. "Smithsonian" е конкуренция на "National Geographic". В Америка е и институция с много дейности, сред които и списание за изследователски теми и проекти.

Най-хубавото е, че единият кадър е типично български с малкия Юсуф от Родопите. Това е най-хубавото за мен, защото искам да показваме на света нашата страна с хубавите ѝ неща и положителните примери. Сега светът ще види Юсуф и ще прочете кратката история за него", написа в социалните мрежи той.

Карамазов сподели още, че е казал на Юсуф, че ще стане звезда и го е зарадвал.

"Че съм финалист в този конкурс за мен е огромна награда, но ако Юсуф спечели, това ще бъде много голямо постижение и за България. Казах на момчето новината и той много се зарадва. От днес в село Кръстава в Родопите си имат нова малка звезда на име Юсуф!", уточни той.

Междувременно тече гласуването, като ще има награди за избор на публиката и избор на журито.

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Групата на Слави пристигна с бял автобус, мълчанието продължава (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV: Групата на Слави пристигна с бял автобус, мълчанието продължава (НА ЖИВО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това