БРАВО: "Лъвовете" удариха Кипър за трети пореден успех, Кръстаич доволен

Футбол

БРАВО: "Лъвовете" удариха Кипър за трети пореден успех, Кръстаич доволен

8197
на 17.11.2022
БРАВО: Лъвовете удариха Кипър за трети пореден успех, Кръстаич доволен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Национален отбор на България продължава с прогреса си под ръководството на Младен Кръстаич.

препоръчано

В сряда вечерта "лъвовете" постигнаха трета поредна победа при сърбина, след като спечелиха гостуването си на Кипър с 2:0 в контрола.

Подкрепяни от сериозна родна агитка в Ларнака, нашите футболисти изиграха много силен мач, изпълнен с вдъхновени атаки и спазването на строга тактическа дисциплина, отбелязват колегите от "Топспорт“

В герой за "трикольорите" се превърна капитанът ни Кирил Десподов, който реализира в средата на първото полувреме, а през второто асистира и за чудесното попадение на Спас Делев.

България можеше да се поздрави и с още по-изразителен триумф, ала Десподов, Йоан Стоянов и Илиан Илиев, така и не намираха целта.

"Имахме добри моменти в двубоя. Само с енергия и живец можем да постигнем подобни резултати. Радва ме, че запазихме енергията през целия мач. Успяхме да пресираме противника. Имахме доста промени, а и имахме футболист, който игра за първи път.

Все още има доста да се работи. Имахме положения, които можеше да вкараме, но във футбола се правят пропуски", каза след успеха доволният селекционер Младен Кръстаич.

Специалистът е на мнение, че има младият ни състав тепърва има много още какво да отработва, за да може да се сражава достойно с най-добрите в света.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК