Вход
София
Времето в София 14 o C

Браво на Иво Христов за „дебилите”!

Браво на Иво Христов за „дебилите”!

на 15.12.2017
111256
43
Браво на Иво Христов за „дебилите”!
Автор: "Ретро"
15.12.2017
43
111256

Марешки, опомни се, човече, и престани да плюеш

Браво на Иво Христов, поздравления за „дебилите”. Само че те били много повече от 80%. Едни казват - 90, други - 98%. А времето за развитието им е дълго – приватизация, кражби, сделки, грабеж, разруха на страната... Ограбването беше толкова жестоко и варварско, че тези дебили се умножиха и унищожиха родината ни. Целта беше България да бъде продадена – и тя наистина бе продадена на американците за жълти стотинки. А парите - прибрани в джобовете на мафиотите. Само един човек не можа да разбере ужасите на тази трагедия и това е Веселин Марешки, председател на партия „Воля”.

Марешки, колко ти платиха да обикаляш всички телевизии, брифинги да даваш, декларации да пишеш, да плюеш и да искаш оставката на проф. Иво Христов. А защо ти, Марешки, се отметна от обещанието субсидията на глас да стане 1 лев. Парите за вас са много по-важни и затова се продаваш, а не мислиш за народа, за който уж си загрижен. Марешки, опомни се, човече.

Навъдиха се толкова зли, лоши хора с много гаден език на омразата. Една дума на Иво Христов взриви обществото ни, а какво да кажем за тези, които години наред плюеха по БСП, по социализма и хората на труда. Тия, които ни наричаха червени боклуци и бабички, а напоследък и „червени акули”, както казва Спас Гърневски. Цачева пък каза, че са без мозък. Атанасова нарича Нинова „Г-жа Лъжа”. А какво да кажем за един депутат, вече бивш, Антон Тодоров – то не бяха атаки, заплахи срещу президента, срещу БСП, срещу Русия. Това е „материалът” на Борисов.

Нинова е смела, силна, борбена жена, казва им истината, но тези от ГЕРБ нищо не приемат, макар че то е добро за хората. Срещу нея е насочена цялата ревизия, която ГЕРБ иска да проведе за приватизацията и прехода на страната ни.

 

Лиляна Бонина, с. Праужда, Видинско

Сподели:
Напиши коментар »
(43)
1
Поредната заблудена червена другарка...Нямаха свършване тия злобни наглеци...
2
Слаломите в политиката,заиграването с доверието на хората,води до слизане по стълбата водеща към политическата пропаст.Демагогията, с която "къпеше "българския народ 24-часа в денонощието "патриотът" от Варна,беше разкрита разнищена,видно от 0.8 % подкрепа,ако изборите са утре. Наврял се под герберския спасителен чадър, с цел замитане на прокурорските проверки,началникът на партийката "ВОЛЯ",измени на собствената си воля и гласува много по -точно и редовно от герберите в подкрепа на УП.
3
Тази жена не зяпа телевизора, тя гледа ЖИВОТА
4
Лилянке, кое от БСП е добре за хората?Да вземат от можещите, кадърните и да раздадат на мързеливите, крадливите , комунистите, които знаят само едно да крадат от чуждото!Дано не са много като теб в северозапада, че съвсем изгинахте!И да ревете за Русия-СССР няма да дойде да ви вдига революция!Да беше се хванала да поработиш, и да си размърдаш мозъка ако имаш!Не да чакаш на държавата или пък на революция!
5
Г-жо Бонева ,ако не знаех къде се намира с, Праужда ,сигурно щях да отмина със снизхождение коментара Ви,но понеже знам ще се опитам да ви опонирам. Казвате ,че България беше разграбена за жълти стотинки,но я ми спомнете КОГА се случи това ?Кой беше тогава на власт ? Къде беше другарката Нинова,която Вие толкова яростно защитавате по това време?С какво се занимаваше? Нали не е необходимо да ви припомням,че точно по това време Нинова е РАЗГРАБВАЛА Техноимпекс/1999г показват документите/,Но явно за вас важи максимата:Когата другарката Нинова приватизира е добре,когато са други е разграбване.Останете си със здраве г-жо ,но никога няма да разберете за какво иде реч и ще продължавате да защитавате тези ,който ви доведоха до това положение .
6
Абе, хора....(без шега, обида и злоба) така като гледате снимката, кой според вас е дебила...?
7
двамата.до6.
8
кой е дебила ли ? Иво разбира се. Само един уж "мислещ" професор може така да се издъни - да обидиш цял един народ. Колкото до Марешки - той е един успешен и много богат бизнесмен. До като Ивчо ръси обиди, Марешки трупа милион след милион напук на Лукоил и аптекарската мафия. Всички протие него, но нищо не могат да му направят. Е, и той си има житейски кусури, но кой ги няма. Може би само наш Ивчо.
9
НИНОВА Е АЙДУК КАКТО И МЪЖА И!!! ЗАТВОР ЗА ТАКИВА КАТО НЕЯ КРАДЦИ...МЪЖА И КАТО МИТНИЧАР ВЗИМАШЕ ЯКО РУШВЕТИ...ТЯ КРАДЛА ПРИВАТИЗАТОРКА...СЕГА МИТЕ ГО УТЕДИХА ДИРЕКТОРЧЕ В ЛУКОЙЛ... А ВИЕ И ВЯРВАЙТЕ ...НА ТАЗИ КОЯТО БЕШЕ ГАДЖЕ НА ИЧКАТА...ТАКА МУ ВИКАШЕ НА ГАЛЕНО НА ЗЕТЯ НА ЙОРДАН СОКОЛОВ!!! А ВИЕ И ВЯРВАЙТЕ.
10
Китай е мощна и модерна социалистическа държава!
11
Лиле, гледай си животните и кърската работа в селото си и не пиши за неща които не разбира червената ти главица
12
Като е толкова интелигентен Иво Дебила как така с една глупост се самоизхвърли от политическата перспектива?!! Търпят го в президентството но каза ли нещо президента по случая?
13
В коя аптека на Марешки има ПОСТ - терминал ?????
14
Не знам за всички хора в България но герП -джйите са 99,9 % дебили и лизачи! Хора които са готови да продадат държавата си за 100 лева.
15
браво евала това е истината но на никой не му изнася...
16
Ето ги тези лоши хора: - Борисов (член на БКП от 1977 г.); Цветанов (член на БКП); Цачева (член на БКП), Фандъкова (член на БКП, родители активни борци против фашизма и капитализма); Красимир Велчев (член на БКП от 1981 г.); Лиляна Павлова (внучка на член на ЦК на БКП); Менда Стоянова (член на БКП, партиен секретар), главен прокурор Цацаров (член на БКП от казармата).
17
Руската рафинерия край Бургас, която продава дизела на дребно, преди облагането с данъци - акциз и ДДС, на средна цена от 0,551 евро, която е по-висока от тази в Австрия – 0,465 €, Словакия – 0,467 €, Словения – 0,543 €, Румъния – 0,476 €, Великобритания – 0,495 €, Швеция – 0,488 €, Полша – 0,496 €, Латвия – 0,522 €, - Литва – 0,513 €, Германия - 0,522 €, Хърватия – 0,548 €, Финландия – .... €, Люксембург – 0,541 € (www.energy.eu/fuelprices/). Или само заради това, че живеем в България, а не в Австрия, руската рафинерия ни ограбват с 0,17 лв./литър дизел. Виновен, разбира се, е Марешки, защото някой му плаща ...
18
16 „тези, които години наред плюеха по БСП, по социализма“ преди 5 часа 7 1 Ето ги тези лоши хора: - Борисов (член на БКП от 1977 г.); Цветанов (член на БКП); Цачева (член на БКП), Фандъкова (член на БКП, родители активни борци против фашизма и капитализма); Красимир Велчев (член на БКП от 1981 г.); Лиляна Павлова (внучка на член на ЦК на БКП); Менда Стоянова (член на БКП, партиен секретар), главен прокурор Цацаров (член на БКП от казармата).
19
ИВО АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ БРАТКО, НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ДЕБИЛИТЕ, ТЕ ПИЩЯТ ЗАЩОТО СЕ РАЗПОЗНАВАТ ОТ ДУМИТЕ ТИ!!!
20
Браво Кокомире.Това е истината.Пълно е с дебили на всички нива.Щото много умните е.баа майката на държавата не цепеняци ниедни.
21
Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред „Света неделя” разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар…
22
Вугарите са малко и бедно , но затова пък много просто племе , робуващо на вСЕКАКВА паплач , тикви , мутри и новобогаташи. Професора не е прав , процентите на ембицилите са значително повече.
23
Г-н Христов,бъдете ЖИВ и ЗДРАВ!!!
24
Малей, тази окомуш жена сра в устите на ПИК-лювските дебили и онези взеха да повтарят редовните си простотии!
25
Малей, тази окомуш жена сра в устите на ПИК-лювските дебили и онези взеха да повтарят редовните си простотии!
26
Дебилен е българина,еле пък българските комунистите .Те са на 101 % дебилни.До този дебилизъм ви доведе любимата партия,която ви обясняваше ,че всички са равни и че ще има за всекиго според потребностите ,от всекиго според възможностите.И се оказва ,че потребностите ви са по големи от възможностите и сега недоволни ,мързеливи и мрънкащи.А с.Праужда е едно село забравено от бога още по социалистическо време/имам познати от там от онова време/ и не мога да разбера не мога да разбера излиянията на тази жена ,милееща по комунизма.
27
.През лятото на 2017 на един стълб в Стара Загора прочетох странна обява - ПРЕПУДАВАМ ОРОЦИ ПО БЪЛГАРСИ ЕЗИК. прав е Иво Христов за дебилите в България, те се множат като гъби, раждат и се учат да бъдат дебили след като и в парламента 90 % от тях са подобни и най-вече върхушката на ГЕРБ
28
ЗАТОВА В ТОЗИ РАЙОН ВИДИН -МОНТАНА -ВРАЦА ЩЕ СА НАЙ БЕДНИ ,НЯМАТ МОЗЪК А ПРОСТО БКП В ГЛАВИТЕ И СА НАЙ-МЪРЗЕЛИВИ ОТ ПРЕДИ ВЕК..........ТОВА ВИ Е СЪДБАТА КРАТУНИ НА БСП
29
Оф и тоя е един професор... аман от такива лъолъовци издигнали се на гърба на обществото. Кой те направи професр бе лумпен?! Тези локуми който ми ги разтяга по студията от наяколко години му донесоха ъпгрейд от доцент на професор... Тоя е толкова професор, колкото Борисов генерал! Само дебил може публично да се изложи пред цял народ, опитвайки се да изпъкне с блестящ ум! Глупак! Аман от посерковци.
30
Браво на професора! Изведнъж някой се засегнаха, политици се обидиха, но никой не се погледна в огледалото и да види в какво се е превърнал- в дебил ! Щом търпим и се радваме на дереджето си и колкото по-зле става, сме по-щастливи, значи скоро ще се превърнем в олигофрени!
31
г-н ХРИСТОВ, Честито Рождество Христово!
32
Има ли луд , който сам да признава , че е луд ? Няма ! А има ли дебил , който да си признава , че е такъв ? И Бойко да питаме и той няма да си каже ! Що ли ?
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
chervei i otrochetata mu kradlivi i gnusni da ne se izkazvat
35
баща ми имаше гъбички по краката ,направо му бяха разядени от 10 години и нищо не помагаше ,тогава от Германия му поръчахме този мехлем,това го спаси,премахна ги завинаги http://bit.ly/2BMZArR
36
Иво Христов е много прав , че хората са дебили и овце! Ако поне малко разсъждаваха нормално, трябваше досега да разпнат всеки един от досегашните политици , включая и Христов !
37
българинът се оказа много търпелив. то не е една , две, три години да изтърпиш, но са цели близо 30 години, и като сложим преди 1989 , на някои им дойде мночко, едни и същи сте, независимо дали сте от ляво или от дясно, все сте хора от държавна сигурност, вие бсп, децата ви сдс, ндсв, герб...бояджии всички до един без изключение. и ми става тягостно, когато ви чета... едните плюят другите-десни, и обратното десните плюят левите, а те са всички от една партия, от един отбор играят всички, мамят ви и вие им вярвате, ама кво да се прави, и вие сте си прави, големи хонорари, къде другаде освен тук можете да получите. на запад се иска г.зинка, трудоемка работа, много работа, прав по 12-15 часа, аз лично не вярвам, че само герб управлява бг, всички по различни региони са омешени-дпс с герб, герб и бсп, бсп и дпс, патриотите за какъв чеп стоят и те там, те са си с доган всичките - и тримата дядо попе, пред народа едно се говори, след това друго става в стаите, да правят поне деца, ама много стари вече и за там не стават, само воленчо милият клет недраг, женичката му , много ми помага, много добър, и моят муж е добър, но пари нема, аз също цели десет години без пукнат лев, пари отиват при комунистите, а те едни комунисти със самочувствие без покритие и как сме им козирували като си помисля, а те не стават и за чеп зеле милите, много ограничени, комунисти и до ден днешен с червено ходят, а децата им в затвори разни работят на д.хранилка и в щатите от герб са пък те у затвора, ехидно ни се усмихват под мустак те от дс, същите на хранилка. а младите те какво знаят. казват им какво да пишат, послушници.. за 7 лева.. толкова дават.. шантонирките се оправиха, но другите без дирек никогааааааа
38
комуниста и да сгреши пак е прав, така и провесуура
39
http://s4.pic4you.ru/y2018/02-13/12461/6183409-thumb.jpeg Здоровый начальник имеет в попочку шикарную секретутку азитку на личном столе. Отправив всех по домам, он позвал женщину в личный кабинет, надел гандон и больно вжарил ее в узкую попку на собственном столе... Смотрите порно с азиатками секретаршами онлайн смотреть и наслаждайтесь отменным анальным трахом с потаскухой азиаткой...
40
У ЛЕВО Е ДЕБИЛА
41
precios cialis peru cialis sale online side effects for cialis canadian drugs generic cialis buy name brand cialis on line cialis from canada cialis rezeptfrei sterreich cuanto cuesta cialis yaho viagra vs cialis india cialis 100mg cost cialis super kamagra cialis alternative buying cialis on internet generic cialis 20mg uk generic for cialis http://kaivanrosendaal.com/#Cialis-Cheap-Buy-Online http://kaivanrosendaal.com
42
отговор на коментар
Те нормалните българи отдавна се изнесоха от страната! Останаха само 100% дебили!!
43
отговор на коментар
35 - Кви гъбички те гонят па тебе бе?? Тука става дума за 100% дебили!! Отклоняваш се от темата и сипеш спам!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували при парламентарни избори днес?
архив

Казали на мъжа ми:
- Вашата жена изглежда много млада!
Той им отговорил:
- Разбира се, вампирите не стареят!

няма нови новини
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
сега
1349
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО И САМО В ПИК! Президентът Радев и съпругата му Десислава лъскат имидж сред българите в Лондон - държавният глава с политическа реч (СНИМКИ/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Ето кои са най-добри любовници в леглото
x