Вход
София
Времето в София -13 o C

Браво на Кошлуков за БНТ

Браво на Кошлуков за БНТ

на 23.12.2019
321436
44
Браво на Кошлуков за БНТ
Автор: "Ретро"
23.12.2019
44
321436

Откакто Емил Кошлуков стана директор на БНТ, забелязвам положително развитие на Националната телевизия и внимание и  към по-възрастните зрители, много от които са нейни набори.

Първо – предаването „БНТ на 60” е едно най-хубавите на екрана от много години насам. То ни връща в младостта, показва ни интервюта с някои от най-забележителните артисти, певци, говорители, припомнят се кадри от любими шоута и постановки на БНТ – въобще прекрасно е измислено и много добре изпълнено.

Второ – през уикенда следобед се дават много интересни български филми, а в понеделник вечер – някои от образците от на нашето кино от златните му времена. Крайно време беше, защото съвременните филми не могат да спечелят публиката.

Трето – разбрах, че Кошлуков е решил да възроди Телевизионния театър, който едно време се излъчваше всеки понеделник вечер и представяше прекрасни спектакли с най-големите ни актьори. Така че съм приятно изненадана от новото ръководство и очаквам още добри попадения. Защото винаги съм гледала само БНТ и не смятам да ѝ изневерявам.

Виолета Стоева, Пловдив

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21122
архив

Режисьор прави кастинг за новия си филм и казва на поредната кандидатстваща актриса: - Госпожице, изобразете нещо еротично, но с неочакван край. - А!.. Аааа!.. Аааааа!.. Ааааа-а-а-а-апчих!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x