Брад Пит с емоционално признание - след развода с Анджелина плакал за пръв път от 20 години

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Брад Пит с емоционално признание - след развода с Анджелина плакал за пръв път от 20 години

28152
на 04.12.2019
Брад Пит с емоционално признание - след развода с Анджелина плакал за пръв път от 20 години
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В интервю пред кино легендата Антъни Хопкинс, неговият колега от Холивуд Брад Пит призна, че не е плакал близо 20 години.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Не бях плакал близо 20 години и сега в тази фаза от живота си се усещам по-емоционален. Докосват ме децата ми, моите приятели, новините. Просто се докосвам по-лесно от повече неща", сподели 55-годишната звезда пред "Интервю".

Пит е убеден, че преоткриването на емоционалността му е нещо хубаво и призна пред Хопкинс, че все още се бори с вината си.

"Осъзнавам, че трябва да си простя за много погрешни избори, които съм направил и с които не се гордея и че трябва да ги ценя, защото те са ме направили по-мъдър и са довели до нещо друго", добави още Пит.

По всяка вероятност думите на звездата до голяма степен се отнасят до проваления му брак с Анджелина Джоли, с която дели шест деца и който го доведе до тежка депресия и алкохолизъм. В предишни интервюта Брад е признавал, че често е посягал към бутилката, но в един момент е стигнал дъното и е решил да сложи край на зависимостта си. Актьорът е трезвен от години.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК