Браницкият епископ Григорий ще оглави празнична Света Литургия по случай 180 г. от построяването на храма "Въведение Богородично"

Животът днес

Браницкият епископ Григорий ще оглави празнична Света Литургия по случай 180 г. от построяването на храма "Въведение Богородично"

2543
на 21.11.2015
Браницкият епископ Григорий ще оглави празнична Света Литургия по случай 180 г. от построяването на храма Въведение Богородично

На големия християнски празник Въведение Богородично - празник на Божията майка и Ден на православната християнска младеж и семейство се изпълват 180 г. от построяването на едноименния храм в град Самоков, предаде "Фокус" 

препоръчано

По този повод с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит,

Негово Преосвещенство Браницкият епископ Григорий ще оглави празнична Света Литургия в храм „Въведение Богородично”, град Самоков. Началото е от 09,00 часа. 

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това