Братът на Вълкан Хамбарлиев служител на жандармерията, семейството мълчи след инцидента (снимки)

ЧАС ПИК

Братът на Вълкан Хамбарлиев служител на жандармерията, семейството мълчи след инцидента (снимки)

11831
на 17.10.2015
Братът на Вълкан Хамбарлиев служител на жандармерията, семейството мълчи след инцидента (снимки)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Хората в Средец се вдигнаха в защита на граничаря Вълкан Хамбарлиев, който уби нелегален имигрант при среднощен екшън между трафиканти и полиция в района на Аврамов мост.

препоръчано

Във всеки магазин в града се събира подписка в защита и за награждаване на служителя на реда, а подписите вече са хиляди. Съгражданите на Вълкан са категорични, че когато пресичаш нелегално свещената граница на дадена държава, трябва да си наясно, че се излагаш на риск, пише Флагман.


Хората от Средец са категорични, че когато пресичаш нелегално свещената граница
на дадена държава, трябва да си наясно, че се излагаш на риск


Съседи описват семейство Хамбарлиеви като добри хора, които живеят скромно и се грижат за двете си деца - син на 21 години и дъщеря на 16 години. Майката Соня Хамбарлиева е счетоводител в ловно-рибарското дружество "Орловец" в Средец. В съседната къща живее братът на Вълкан, който е служител на жандармерията от години.
След инцидента близките и приятелите на 42-годишния Вълкан са в шок, а семейството е залостило дома си и е заминало от Средец. Майката на полицай Хамбарлиев - Мария, отказа да излезе и да говори, двамата й синове са служители на системата.

В Бургас продължават разпитите от агенти на ДАНС на останалите 53-ма афганистанци, които бяха задържани.

Къщата на семейство Хамбарлиеви е заключена

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК