Бременната Лена - на амбразурата да лъска имиджа на ПП-ДБ

Акценти

Бременната Лена - на амбразурата да лъска имиджа на ПП-ДБ

68159
на 21.05.2023
Бременната Лена - на амбразурата да лъска имиджа на ПП-ДБ
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Въпреки "деликатното си положение", довчерашната дясна ръка на експремиера Кирил Петков - Лена Бориславова, не е загърбила партийните си ангажименти и с готовност се включва в лъскането на имиджа на коалицията ПП-ДБ.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Бременната Лена цъфна в студиото на БНР и, отпивайки небрежно кафе, заразсъждава по злободневните политически теми.

"Промяна в прокуратурата е необходима, защото не може да има справедливост и правосъдие, когато цялата прокуратурата функционира като кол център за политици", заяви Лена Бориславова. 

Тя подчерта, че ПП-ДБ не могат да подкрепят мандат на ГЕРБ-СДС, защото се опитват да наложат нов модел в политиката - това, което кажеш в предизборната кампания, трябва да остане като дадена дума. 

"Мандат на ГЕРБ - с премиер на ГЕРБ и с представители на ГЕРБ в правителството, е силно притеснително. Нямаме доверие в тяхната възможност този път да управляват прозрачно и справедливо. Във всички разговори, които имахме досега, никой не каза и дума, че моделът на управление досега не е бил правилен. Ние сме в политическа криза и не можем да си позволим да отидем отново на избори, затова премиерът, който трябва да намери баланса и да поведе страната напред, трябва да е човек, на когото имаме доверие - че ако дневният ред се подмени, ще подаде оставка". 

Тя увери, че от ПП-ДБ осъзнават отговорността си и затова търсят работещи формули. 

"Не чуваме обратна връзка по същество... Първият мандат - след разкритията на прокуратурата, става все по-токсичен и труден за реализиране". 

По думите ѝ на акад. Николай Денков е гласувано доверие и ако той реши, ще направи промяна в проектокабинета. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК