Британската полиция издирва мъж с арбалет, заподозрян в убийството на три жени край Лондон

Европа

Британската полиция издирва мъж с арбалет, заподозрян в убийството на три жени край Лондон

12932
на 10.07.2024
Британската полиция издирва мъж с арбалет, заподозрян в убийството на три жени край Лондон
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Британската полиция все още издирва 26-годишният Кайл Клифорд, заподозрян в убийството на три жени в къща близо до Лондон, предаде днес Ройтерс. Предполага се, че мъжът е въоръжен с арбалет.

препоръчано

Полицията съобщи, че снощи трите жени, между които има роднинска връзка, са били намерени в тежко състояние в къща в Ашлин Клоуз, в Бъши, северозападно от Лондон. Службата за спешна медицинска помощ е получила сигнал около 19:00 часа местно време.

Полиция и медици са реагирали веднага и са се опитали да спасят жените, но и трите са били обявени за мъртви на място.

Полицията не потвърди дали лондончанинът Клифорд е бил свързан с жените.

Старши детектив Роб Хол от службата за разследване на тежки престъпления в Бедфордшиър, Кеймбриджшиър и Хартфордшиър заяви, че се предполага, че Клифорд се намира в Лондон или в съседното графство Хартфордшиър. Детектив Хол допълни, че е възможно Клифорд "все още да има у себе си оръжие". Хол предупреди хората да не приближават до него, а вместо това да сигнализират в полицията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК