Британска двойка безработни спечели от лотария 1 млн. паунда

ШАРЕН СВЯТ

Британска двойка безработни спечели от лотария 1 млн. паунда

11446
на 12.08.2020
Британска двойка безработни спечели от лотария 1 млн. паунда
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съдбата помогнала на Дейвид и Шели Адамс от Чипинг-Нортън, Оксфордшир да решат веднъж завинаги всичките си финансови проблеми, след като спечелили 1 млн. паунда от интернет-лотария, съобщава изданието  Metro.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Преди година Шели била диагностицирана с множествена склероза, като се наложило да се откаже от работата си на медицинска сестра, която много обичала. Финансовите проблеми започнали да налягат все по-сериозно семейството.

„През април загубихме снаха ми заради инфаркт, а две седмици след това получихме съобщение, че нейният мъж – брат ми, е починал от коронавируса. Само преди седмица пък ми съобщиха, че съм уволнен”, разказва за непрестанните семейни неволи Дейвид Адамс.

Шели добавя, че в неделя през нощта, около 01:30 часа, Дейвид нахлул в спалнята и я събудил, което доста я ядосало.

„Бях ужасно ядосана и бях готова да му се развикам, но когато включи лампата видях, че целият се тресе и сериозно се притесних. Когато го попитах, какво става, той ми каза, че сме спечелили от лотарията”, разказва Шели, уточнявайки, че през цялата нощ двамата така и не успели да заспят от вълнение.

На следващия ден Дейвид и Шели се обадили в компанията-оператор на лотарията, за да се убедят, че наистина печелят. Те все още не вярвали напълно, че са извадили такъв късмет. Двамата вече са решили с част от парите да пътуват до Канада за да се видят с приятели, както и да си купят нов автомобил Nissan Qashqai.

„Преминахме през доста тежки времена, но се държахме заедно и се стараехме да приемаме всичко с усмивка. И в най-смелите си мечти не сме предполагали, че съдбата може да ни подари 1 млн. паунда”, признава Дейвид.

 

Превод и редакция: ПИК

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Даниел Митов се оттегля (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Даниел Митов се оттегля (ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК