Британският парламент гласува Брекзит на 15 януари

ЕС

Британският парламент гласува Брекзит на 15 януари

5892
на 09.01.2019
Британският парламент гласува Брекзит на 15 януари
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Камарата на общините ще се произнесе на 15 януари по споразумението за излизането на Великобритания от Европейския съюз, предаде Франс прес, като се позовава на говорител на премиера Тереза Мей.

Очаква се долната камара на британския парламент да възобнови дебатите по сделката утре. Предвидено е обсъжданията да продължат в четвъртък и евентуално в петък.

Остава неясно дали Камарата на общините ще одобри споразумението, тъй като то е критикувано както от привържениците на Брекзит, така и от еврофилите, отбелязва Франс прес.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК