Броят на заразените с коронавируса в Колумбия достигна 30 493 души

Америка

Броят на заразените с коронавируса в Колумбия достигна 30 493 души

3536
на 02.06.2020
Броят на заразените с коронавируса в Колумбия достигна 30 493 души
Автор:   ПИК

Броят на заразените с коронавирусната инфекция в Колумбия достигна 30 493 души, съобщава RT, като се позовава на съобщение в акаунта на Министерството на здравеопазването и социалната защита на страната в „Туитър”.

препоръчано

„На 1 юни са потвърдени в Колумбия 1 118 оздравели, 1 110 нови случая на заразени с коронавируса и 30 смъртни случая”, се посочва в съобщението.

Посочва се, че в страната общо броят на заразените от началото на пандемията е 30 493, оздравелите са 9 661, а 969 пациенти с коронавирус са починали.

 

Превод и редакция: ПИК

 

 

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това