БРУТАЛЕН ЕКШЪН С КОКОРЧО В ПЛОВДИВ! Подариха му "кървави" бикини, той крещи истерично: Вън! (ВИДЕО)

ВИДЕО

БРУТАЛЕН ЕКШЪН С КОКОРЧО В ПЛОВДИВ! Подариха му "кървави" бикини, той крещи истерично: Вън! (ВИДЕО)

2416883
на 18.03.2023
БРУТАЛЕН ЕКШЪН С КОКОРЧО В ПЛОВДИВ! Подариха му кървави бикини, той крещи истерично: Вън! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Брутален екшън се разигра в Пловдив със съпредседателя на ПП Асен Василев. От видео, качено в Тик Ток, се вижда, че пред павилиона на Промяната той неочаквано е спрян от човек, с когото първо се ръкува. Но когато мъжът му заговаря: "Вие сте от коалицията на войната. И водите немъжка политика и искате да пратите войници при нашите духовни деца в Русия. И украинците, и Русия са ни духовни деца", Василев се изскубва недоволен.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Кокорчо, усетил, че работата ще стане дебела, хуква към "своите", но мъжът вади от джоба си своя "подарък" и заявява: "Символично ви подаряваме ето тези бикини". Дантеленото дамско бельо е изцапано с червена боя, а ужасеният Асен Василев почти тичешком хуква към сподвижниците на партията си.

Мъжът тръгва след него в опит все пак да му подари бикините, но в суматохата става така, че бута Василев. Кокорчо реагира юнашката, хвърля на земята листовете, които носи и тръгва да удря мъжа. "Айде, ударете ме! Ударете ме! Да живее България, с нами Бог! Вън фашистите от България, никой не трябва да гласува за вас", вика той.

"Вън! Вън!", пули се Кокорчо. Странно накъде "навън" го гони, тъй като събитието на ПП се провежда на открито. "Никой не искаме да вкарваме никъде! Вън! Вън!", с нервен фалцет вика Василев.

Цялата сцена е снимана от ехидно нахиления пиар Найо Тицин, а гневът на пловдивчанина е "поет" от Никола Минчев, който се опитва да тушира емоцията.

На мястото освен Никола Минчев, са кандидат-депутати от ПП, както и Атанас Атанасов от ДСБ, който пък е запитан от възрастна жена за участието му във Възродителния процес. Искащите обяснение от Василев са изгонени и бутани, обвинявани, че не са ходили в казарма.  

Нападателят на Василев се оказва друг кандидат-депутат, Атанас Стефанов, който е водач на листата в Пловдив от партия МИР. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК