БРУТАЛНА ГАВРА на Васко Ухото и Мис Бони със столичани посред Великден

Акценти

БРУТАЛНА ГАВРА на Васко Ухото и Мис Бони със столичани посред Великден

264580
на 03.05.2024
БРУТАЛНА ГАВРА на Васко Ухото и Мис Бони със столичани посред Великден

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Това е софийски "рекламен" билборд в ж.к. Люлин на кръстовището на бул. Панчо Владигеров и Царица Йоана!

Кой и защо принуждава децата да гледат това "нещо" всеки божи ден, и то по-време на един от най-светлите християнски празници? Така ли Васил Ухото поздравява софиянци за Великден?

Идентична беше и "хореографията" по Коледа, така се отнесе и към значими исторически дати - въобще цялостното творчество на този стиропорен човечец Васил Терзиев Ухото започва да прилича на гротеска, на жалък и евтин фарс.

Либерал-джендъристката шайка около т.нар. "кмет" на София още ли не е разбрала, че изродщината, която се опитват по всички възможни начини да ни налагат като "нормалност", няма как да добие така желаната от тези сатанисти популярност в България. Българският народ никога няма да стане безкрайно "толерантен" към извращенията на една хипстърска прослойка дехуманизирани девианти и преекспонирането на подобни сексуални аномалии има изцяло обратен ефект.

Терзиев не изневери на себе си и вместо да сложи на билборд нещо свързано с Великден и Възкресението Христово ни "зарадва" с поредната порция джендъризъм и възхвала на хомосексуализма и половите дисфории, като висша форма на добродетел.

Не ми се мисли на какво ще се нагледаме и наслушаме тази година по време на най-значимото "културно" събитие за терзиева София - Прайда. Убеден съм, че Ухото и веселата му компания, затънала в любовни триъгълници, няма да жали средства и ще превърне всичките си мечти в реалност по време на най-значимия за тях празник.

Това си избраха софиянци, или по-скоро това им назначи ОИК-София - чрез машинките мадурвки на Сиела Норма. Един безбъдник, който за седем месеца сътвори само и единствено идиотизми, като този на снимката по-долу.

Васко Ухото всеки ден удивлява с некадърност и управленско бездарие. Това е! Заедно с мис Бони и фанатизираните тротинеткаджии, които мечтаят за пресен чипс от скакалци съсипаха само за дни няколко ключови столични булеварда.

Василе, София няма завършен околовръстен път и десетки хиляди висят с часове всеки ден в задръстването, а на теб само дългокоси изрусени мъже с рокли и маникюр на тротинетки са ти в главата.

ОСТАВКА!

Страхил Ангелов

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК