Брутална катастрофа край Асеновград - две коли се размазаха челно, има пострадали (СНИМКА)

Инциденти

Брутална катастрофа край Асеновград - две коли се размазаха челно, има пострадали (СНИМКА)

30572
на 26.08.2024
Брутална катастрофа край Асеновград - две коли се размазаха челно, има пострадали (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежка катастрофа край Асеновград. Инцидентът е станал около 17 ч. Челно са се сблъскали два леки автомобила на разклона за село Мулдава на пътя между Асеновград и Кърджали.

препоръчано

Към мястото веднага са насочени екипи на спешна помощ, пожарната и полицията, предава БНТ.

По предварителни данни и двете коли са смачкани и се налага пътуващите в тях да бъдат извадени със специализирана техника. На този етап от МВР не съобщават за броя на пострадалите.

До приключването на работата на служителите на реда движението в района на катастрофата се спира. Трафикът от Кърджали към Асеновград се пренасочва през Хасково.

В обратната посока водачите да избират други възможни маршрути, единият от които е главен път I-8, уточняват от МВР-Пловдив.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК