Брутално посегателство върху паркирани коли в столичен квартал

Крими

Брутално посегателство върху паркирани коли в столичен квартал

7064
на 16.04.2021
Брутално посегателство върху паркирани коли в столичен квартал
Автор:   ПИК

Поредно брутално посегателство върху паркирани автомобили. Този път то е в столичния квартал “Гоце Делчев“. Колите осъмват с жестоко надраскани врати и брони.

препоръчано

Потърпевши собственици не изключват да са жертви на психопат, който обикаля нощем. Други, подозират, че са въвлечени във войната за паркоместа.

“Някой е отделил доста време, за да направи това. Според съседи извършителят е жена. Разбрахме от тях, че е извадила ножче, сложила си е шапка, тъмни очила и се е опитала да рисува и да твори графити по колата”, каза пред Нова телевизия потърпевшата Дани Лалова.

"Това според мен е човек, който има нужда да се изразява по някакъв начин. Поправката на автомобили би ми струвала около 2000 лв.”, допълни още тя.

“Не мога да си обясня защо е направено това. Приблизително по 150-200 лв. би ми струвало поправянето на детайл от колата”, коментира Петя Димитрова, която също е сред потърпевшите. 

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 197
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това