БСП изправя 138 кандидати за общински кметове срещу "метастазите" на ГЕРБ

Политика

БСП изправя 138 кандидати за общински кметове срещу "метастазите" на ГЕРБ

31108
на 10.09.2023
БСП изправя 138 кандидати за общински кметове срещу метастазите на ГЕРБ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Националният съвет на БСП одобри 138 кандидати за общински кметове и листи за общински съветници.

препоръчано

Утре  БСП ще регистрира документите си за участие в предстоящите местни избори в ЦИК.

На заседанието си днес ръководният орган на социалистическата партия прие и платформа за предстоящите местни избори. В нея се посочва:

"В годините на управление на ГЕРБ беше изграден модел на задкулисие и олигархични зависимости, корупционни обвързаности, отклоняване на обществен ресурс от българския и от европейския бюджет в огромни размери.

Този модел намери своята опора в местната власт и пусна корени в нея чрез управляваните от ГЕРБ общини.

Всички опити моделът да бъде разграден на централно равнище се сблъскваха с умело окопаните в местната власт негови метастази.

Ето защо местните избори на 29 октомври са отдавна чакана възможност за кардинална промяна в управлението на държавата и окончателно пресичане на корените на отровната система, която обезсилва България. Надеждата този път ще тръгне отдолу", пишат от социалистическата партия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК