БСП и АБВ ще играят заедно на изборите

Политика

БСП и АБВ ще играят заедно на изборите

6606
на 17.10.2021
БСП и АБВ ще играят заедно на изборите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

АБВ и коалиция „БСП за България” подписаха споразумение за общи политически действия. Събитието, в което участваха кандидатите на АБВ в листите на коалицията и областните председатели на партията, бе уважено от зам.-председателя на БСП Атанас Зафиров.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Ключов акцент в споразумението е гарантиране на енергийната сигурност и възстановяването и просперитетът на военнопромишления комплекс. В документа двете формации поемат ангажимент да обединят усилията си за общ ляв фронт, за възстановяване на държавността и промяна на модела на управление.

Зафиров изрази оптимизъм за резултата на коалиция „БСП за България” на тези избори.

Петков подчерта важността на това да дадем увереност на избирателите, че коалиция „БСП за България” е готова да носи отговорност за формиране на правителство.

„Коалиция „БСП за България” не бива да се присъединява към общия политически хор, който казва „трябва да има правителство“. Разликата межди нас и останалите е, че ние сме в готовност да поемем отговорност за формиране на правителство, защото имаме политиките и разполагаме с инструментите за тяхното изпълнение“, каза председателят на АБВ.

Мероприятието бе проведено с съгласие с противоепидемичните мерки.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК