Вход
София
Времето в София 4 o C

БСП и ДеБъ в червена джендърска завера срещу Иван Гешев и държавата

БСП и ДеБъ в червена джендърска завера срещу Иван Гешев и държавата

на 09.11.2019
57256
38
БСП и ДеБъ в червена джендърска завера срещу Иван Гешев и държавата

Червена завера с палави окраски на цветовете на дъгата. БСП и ДеБъ се прегърнаха силно в името на общата си цел - Иван Гешев да не е главен прокурор и свалянето на правителството.

Първото е фикс идея на умопобърканите психодесни, водени от отрочето на жалките отломки на комунистическата шайка, тровеща всичко в България до ден днешен - Христо Иванов, и мъничкото генералче от едно разградско село. Двамата ги е страх. Страх ги е от върховенството на закона, но най-вече от това, че гуруто им, ръководителят и идеологът на цялата им подривна противодържавна дейност - Иво Прокопиев, ще влезе в затвора.

Второто е розовият сън на синята приватизаторка Корнелия Нинова. Харесало й да управлява навремето "Техноимпекс" и сега иска да яхне държавата. Резултатът го знаем - фалит за шест месеца. 

Като част от целия този пъклен план са и Мая Манолова и Румен Радев. Тях не сте ги забравили, нали? Софиянката от Кюстендил трябваше да разклати управлението, като спечели изборите за кмет на София. Не успя, въпреки джендърската помощ, която получи на втория тур. Услугата за тази "помощ" трябваше да бъде върната. Тази услуга си има име - Иван Гешев.

Радев беше активиран веднага след боя, който неговите социалисти изядоха на изборите - да върне тази услуга като не издаде указ за назначаването му. Изпълни възложената му задача с типичната си военна изпълнителност и раболепност, но с граничещи с абсурдното малоумие доводи. Някъде иззад тях наднича оръдието на бандата на Иво Прокопиев - Българския Хелзинкски комитет. Според Радев, недопустимо било органите на държавата да заявяват своята подкрепа за Иван Гешев. Виж, една неправителствена и открито работеща срещу България организация, дала най-меродавния съвет - да не се подкрепя Гешев.

БСП, ДеБъ, Радев, Манолова, джендърите, гейовете и "Америка за България". Един отбор с една цел. В момента Гешев олицетворява държавата, законите, редът, възмездието. Олицетворява всичко, срещу което пасмината на Нинова и Иванов, на Радев и Манолова скача, грачи, вика и крещи. Една гнусна дъга на идиотията, която ежедневно ни залива. Която иска да залее България. Ще им позволим ли? От нас зависи това да не се случи. 

Сподели:
свързани новини
ПЪРВО В ПИК TV: Румен Радев върна избора на Гешев (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Румен Радев върна избора на Гешев (ОБНОВЕНА)
Президентът Румен Радев прави изявление пред медиите за...
на 07.11.2019
Напиши коментар »
(38)
1
Браво другари! Една кандидатура има само в Северна Корея и България. Остава да върнете и член 1 от Конституцията.
2
ИСКАМЕ НЕЗАБАВНО ОРГАНИЗИРАНЕ НА МАРШ.И БАБА ИВА И МАСТУРБАРКОВА ДА НИ ВОДЯТ....
3
Понеже претендента на кликата е толкова нефелен, че му осигуриха победата като не допуснаха други, защото всеки друг би бил много по-достоен, компетентен и по-малко корумпиран от единствения наложен
4
НАЙ ТРЕВОЖНОТО И НАЙ ОПАСНО Е ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ , ЗАСТАНА НАЧЕЛО НА ХОРАТА КОЙТО НЕ ПРИЗНАВАТ ЗАКОНИТЕ: ЗАТВАРЯТ УЛИЦИТЕ -НЕЗАКОННО , ДВИЖАТ СЕ ПО ЗАБРАНЕНИ УЛИЦИ И ИЗОБЩО НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ А ПРЕЗИДЕНТА ГОВОРИ ЗА СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ. Е ?? ТАКИВА ЛИ СА БЪЛГАРИТЕ ,КОИТО ГО ИЗБРАХА , АКО Е ТАКА - ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Мантрите на слугите на мафията,че няма избор на Главен Прокурор без алтернатива,са спукан червен балон!Това да не е избор на селски кмет в Галиче,че да се съобразява с мнението на престъпниците!За кликата на Радев и Нинова,единствено миродавно е мнението на БХК и правата на престъпниците,за това и Радев над 600 престъпника е помилвал,по данни от Президенството!Престъпните олигарси си купиха освен Лозан Панов и Радев,като 4-та инстанция,която да ги амнистира!Гешев ги страхува,защото е неподкупен и удря престъпниците по най-скъпото,престъпните капитали!Радев няма да му прости никога за конфискуваните милиони на Арабаджиеви и Миню Стайкови,защото това са Редеви и Нинови заплати за престъпност!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Не БСП и ДБ, а хората скочиха на бандитското управление и осигуряване на грандиозното крадене и за в бъдеще от бедния електорат. Толкова алчно и безскпрупулно управление ще унищожи и народ и държава. Хората мрат от бедност, болести и ненаказани престъпления, а горе продължават ди си крадат и грабят
9
Радев само Устава на БКП е прочел и наизустил, дори на английски! Не му търся вина, толкова му са възможностите, не му е силата в науките, човека си е физкултурник от запаса !Но най-високо платеният пенсионер, поне Конституцията на Р.България да прочете, а не да чака някой да му я преразкаже и конспектира, както е свикнал цял живот!То се вижда и от Москва,че този Шебек е много вреден,дори и на Нинова навреди,като и помогна активно за Евроизборите!Само 150 дни управление на Радев,служебно,показаха че е тъп,комлексиран и безмозъчен Фатмак с претенции вселенски,а манталитет махленски!Истина е,че разбира само от боб,джолан и комисионерство!
10
Мъчно ми е.Гледам президента...помпозен тъпанар.Едно и също,как не му омръзна???Кат не знае ,да гледа от другите и да се учи.Сенека ги нарича инпруденси.
11
Иване,кажи си,че ще те е срам състезавайки се единствено и само със себе си.Всичко около теб,е съшито с бели конци от днешните,които може да ти станат потенциални клиенти след някоя година.Там е заровено кучето.Много фалш,демагогия,хитри селски хватки,преобладават днес в клетата ни държава.
12
Ще я пратим на бунището тая сатанистка гнойна коалиция въпрос на време е,а Импексова, Прокобата и Милиончева дружно ще бъдат изпратени в зандана!
13
СЛЕД 10 НОЕМВРИ 1989 Г НИКОГА В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО ПРО ЕВРОПЕЙСКА АНТИ КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. ВСИЧКО Е ОТ КОТИЛОТО НА БКП - ДС . И ГЕРБ Е ОТ СЪЩОТО КОТИЛО ПРОСТ БЪЛГАРСКИ ОВЧАРСКИ РОБСКИ НАРОДЕ . БОРБАТА ЕЗА ЕВРО ПАРИТЕ КОЙ ЩЕ ГИ ЛАПА. БЕЛЕНЕ И ЛОВЕЧ И СКРАВЕНА УНИЩОЖИХА ЕСЕНЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД . ЗА СТАРОЗАГОРСКИЯ ЗАТВОР ДА НЕ ГОВОРИМЕ . СТАРИТЕ АНТИ КОМУНИСТИ ИЗМРЯХА ЦАРСТВО ИМ НЕБЕСНО . БАЙ ИЛИЯ МИНЕВ БЕШЕ ПРОРОК ВЕЧНА МУ ПАМЕТ .
14
Иван Гешев като наблюдаващ прокурор по делото за КТБ не забелязва няколко милиона евро постъпили по сметките на Heдялко Heдялков Йopдaнoв от офшорните фирми на Цветан Василев. Преводите са правени през есента на 2009 г. Според документите Heдялков е получил първо 4 249 000 евро от американската офшорка „Ингpeй Xoлдингc”, която е собственост на Цветан Василев, чрез подставени лица.. Основанието за превода е продажба на някакви дялове. След това издателят на сайта ПИК е върнал 2,5 млн. евро на каса, а част от тези пари са отишли по сметките на друга офшорка „Гpeй Блok” LTD. През лятото на 2015 година Heдялков е заподозрян за пране на пари и за съучастник на Цветан Василев. Разпитан е от следовател. При разпита Heдялков твърди , че не познава и не е виждал Цветан Василев. Признава , че преди фалита на банката има три сметки на негово име. Първия депозит – 1 750 000 евро. Вторият депозит – 1 898 750 евро и третият депозит – 3 596 457 евро, които са открити след 2009 г. Договорени са лихви от 9.5 % до 10.5 %, но не си спомня точно с кой ги е договорил, най вероятно с портиера на банката. Тези пари според разпитвания са изтеглени дни преди фалита на банката. По сметките на Heдялков остават 800 000 лева. Фонда за гарантиране на влоговете му изплаща 200 000 лева, а останалите 600 000 лева вложителят Heдялко загубва. Най долу в протокола за разпита четем: „ Протоколът прочетох лично и удостоверявам с подписа си, че показанията ми са записани правилно”. Следва саморъчен подпис на обвиняемия. Иван Гешев „пропуска” да забележи тези пари – общо 7 245 207 евро или 14, 5 млн.лв. Днес Heдялков налапал дълбоко и гърлесто вувузелата е готов да прави манифестации в негова защита ден и нощ.. Защото ако за главен прокурор бъде избран друг свършено e със съдружника на Цветан Василев.
15
Сега леко извън темата и първо в ПИК, разбира се.Арх. Борислав Игнатов в предаването "Студио Хъ" на ТВ "7/8" вчера каза: " Приятелката ми е внесла съдебен иск за 1 000 000 лева срещу Heдялко Heдялков за публикациите които той направи по време на предизборната ми кампания." За сведение на потребителите Heдялко до сега е осъждан 28 пъти за лъжи, обиди, клевети и окепазяване. В момента срещу него вървят 92 наказателни дела, а това ще бъде 93-тото. Дали питеците които му вярват сляпо трябва да продължат да го подкрепят за лакардиите които той нон-стоп им проблутва, след това им гледа акъла по коментарите които те сричат тук.
16
Телевизия 7/8 поздрвавява Дельо с песента "Кажи на майка си".....
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
......ТАП ТАП ПИКЕЗ Е ...ХЛЕ.БАРОЧКИ !......Е НЕЦЕНЗУР !.............ГЕРБ МРЕ СЛЕД 1000 ГОДИ.......БАЦО И ТОИ......НАЧИ ?.......ВИЕ КУГА ?......ШО СА КОМУНИЗИ......А ТЕ СА КОТУ ХЛЕ.БАРОЧКИ !......
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Вицепрезидентът Йотова перфидно похвали Радев,че решенията му не се определят от Президенството,а са лично негови!Много умно се дистанцира от Фатмака,директно си каза,че няма нищо общо с разделителната политика на Радев!От изказването може да се направят следните изводи: Радевите решения са взети на база личностна омраза към ББ и не са проверени за законност от Президенството!Другия извод е че Радев получава инструкции от друг център,а не от Президенството!Третият извод е че Йотова,като надзорник от БСП,не може да контролира изцепките на Радев и е готова да го смени!Това изказване осветява причините за честото напускане на специалисти от Президенството,защото те имат съвест и не желаят да са инструменти на личностните маргиналщини на Радев!Йотова не напуска,но интелигентно се дистанцира от Радев,все пак Йотова е в пъти по-умна и интелигентна от Чехъла Фатмак!Това е заявка за смяна на компроментирания с далавери Радев,защото Йотова няма скелети в гардероба,не парадира с положението си,няма признаци за корумпираност,не е парвеню и е много умна и принципна!Все качества,които липсват на Радев,разединител на нацията!
22
Браво ПИК. Супер сте. Пишете и разкривайте гадовете. Те беснеят .четат и плюят тук. А ние броим идиот дебилите .Има ги но не са много. Кеф.
23
Jalko i na maika Balgaria ot takiva hora Ta te ne se nakradoha ne iznesoha parite na naroda ne si kupiha luks imenia za.jivot za tiah ne e imalo lageri te iskat beznakazano da jiveat N9 nikoga da ne zabraviat ,Gospod bavi no ne zabravia,i taka ste gi udari 4e um ste im zaide!
24
Влязох тук да прочета нещо смислено и чета опитите на 3-4 платени служители на този сайт, които показват крайна простащина и брутална тъпота. И с тази помия ли ще убедите некого, ме президента е Зелен чорап или дебил? Сами си слагате плюсовете и минусите, изтриват се смислени и обективни коментари, внушават се безобразни и неморални изводи, направено от работещите тук. Не напразно ви завеждат дела и колкото и да отлагате и ползвате услугите на Извратеняка Гешев, рано или късно ви осъждат. Идва времето в което ще отговаряте за цялата мръсотия която изливате тук!!! Нещата днес бързо се променят и промяната се усеща.
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Само да попитам, БСПдирастите и вибраторите от Дай България, Татарчев, Филчев и онова пиадле Б. Велчев със какво състезание бяха назначени за прокурори, или само защото те бяха посочени от БСПеерадското мнозинство воденo от Гнома, Рада, Кауна и Импексовата Барсала, застанало сега зад Костинбродската брантия може, а сега не!! ЗАЩО е така, НЕДОУМЯВАМ и чакам някой да ми ОБЕСНИ... Или по важно, е Клепоухия Каун (ветото) да се прави на мъжленце, пред Импексовите крадливи курабии.? Време е ген. Деси да му набие канчето, и да поеме юздите от тая куха картуна, че тоя осран Каун така вони, че са не трае...
28
Г-н Атанасов баща ти една ч*кия да си беше направил вместо теб
29
Знае се, че бития и оня другия насита нямат. Така, че нека си лаят колкото си искат, а ГЕРБ печели избор след избор защото народа знае що за боклук са лево-десните или дясно-левите безлични хорица. Нищо друго не им остава освен да си мислят, че загубите са победи. Нека винаги да имат такива победи.
30
Като ударим 4 ракии и почвам да пиша в този сайт.Редко съм трезвена.
31
отговор на коментар
№ 8 ----- Много си прав ! В БСП и Дъ Бъ няма хора ( има мърлювци , като тебе ) Хората , които "мрат" от бедност, "болести" и " преяждане", няколко години КАЗВАТ кой да ги управлява ! Те мразят мърлювците и некадърните , а в Дъ Бъ и БсП ги има БОЛ !
32
ВСИЧКИ НА КАРТИНКАТА СА МИШКИ, А РАДКО-ТЪПОТО СЕ ПРИРАВНИ С ПРИВАТИЗАТОРА ПРЕСТЪПНИК И ПОДСЪДИМ ИВЧО ПРОКОПИТО
33
Цялата групичка показана снимката се събира вкупом само в лявата обувка на Борисов ! Тези са толкова жалки като личности , че Борисов дори не ги усеща ! Един нормален човек би се засрамил поне при такова незачитане , камо ли да се пъчиш и да искаш власт !!! Нечувана наглост !
35
ПИК и ПЕДЯЛКО ПЕДЯЛКОВ да свирят на кавалите на арабите на Лъвов мост посред бял ден до повръщане!
36
Само че, Пендалко, цял народ е против бръснатата и зловеща кратуна на милиционерина от ДС - школата в Симеоново! Цял един народ, Пендалко!
37
Гешев е като ранния Батман - създаден в лаборатория и изкуствено надуван медиен херой.
38
ГЕШЕВ КОЙ ГО ЕВЕ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 15116
архив

- Или веднага трябва да спрете да пиете или ще ослепеете! - категорично заявил лекарят на пациента.
- Знаете ли, докторе, аз съм стар човек и ми се струва, че съм видял всичко...

няма нови новини
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
сега
1392
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов със знакова реч в Солун (ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии най-бързо намират приятели
x