БСП настоява българските институции да поискат информация от Русия заради Грозев

Политика

БСП настоява българските институции да поискат информация от Русия заради Грозев

8234
на 28.12.2022
БСП настоява българските институции да поискат информация от Русия заради Грозев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Във връзка с обявеното от Министерството на вътрешните работи на Руската федерация издирване на българския журналист Христо Грозев, БСП настоява българската страна да предприеме всички действия с цел да гарантира неговата сигурност и защитата на правата му като български гражданин.

препоръчано

Това се посочва в позиция на лявата партия, получена на редакционния ни имейл.

"Правото на свободно изразяване е в основата на демокрацията и БСП възразява срещу всеки пряк или косвен опит за посегателство срещу него", заявиха от "Позитано" 20.

"Очакваме българските институции да поискат допълнителна информация от руската страна с цел изясняване на случая и да потърсят съдействие от партньорските служби и европейските и международни организации", добавиха от БСП.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК