БСП пред ПИК: Борисов и службите веднага да дадат отговор за Буда

АВТОРСКИ НОВИНИ

БСП пред ПИК: Борисов и службите веднага да дадат отговор за Буда

3097
на 04.02.2013
БСП пред ПИК: Борисов и службите веднага да дадат отговор за Буда
Премиерът Бойко Борисов и всички специални служби незабавно трябва да дадат отговор за въпроса за агентурното минало на премиера Бойко Борисов под кодовото название Буда. Това обяви пред ПИК като официална позиция на БСП говорителят на националния съвет на партията Ангел Найденов. Имиджът на България бил пред сриване след този скандал и затова мълчанието било изключително вредно. „Колкото по-бързо бъдат дадени отговори, толкова по-добре. Все пак става дума за премиера на България, а не за поредния информатор на ДС. Неясностите и спестените отговори са неуместни. Още повече, че има квалификации за неговото привличане като човек, който има връзка с подземния свят, и те са повече от смущаващи“, поясни Ангел Найденов. БСП настоява да се изясни доколко е достоверна информацията за агентурното минало на премиера, давал ли е той съгласие да сътрудничи на службите и по какъв начин. Социалистите искат незабавен отговор и на въпроса дали са водени разговори с Бойко Борисов за привличането му като информатор и каква е цялата серия около взаимоотношенията му с ЦСБОП. „На мен лично ми иска да не е вярно. Вече не мисля като човек от опозицията. Мисля за имиджа на България“, каза пред ПИК Найденов.
препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК