БСП ще бойкотира Луковмарш

Политика

БСП ще бойкотира Луковмарш

16874
на 27.01.2019
БСП ще бойкотира Луковмарш
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Категорично ще се противопоставим на Луковмарш и ще държим столичния кмет да не допусне провеждането на тази проява. Това лидерът на Градския съвет на БСП – София Калоян Паргов. Той подчерта, че групата общински съветници от БСП в Столичния общински съвет ще излязат за пореден път с позиция и декларация. 

препоръчано

„През месец февруари за пореден път в Общинския съвет и въобще в обществото ще се заговори за така наречения Луковмарш. Отново ще се противопоставят различни политически сили, които за съжаление отстояват едни принципи и идеи, които отдавна човечеството заклейми и забрави“, обясни Паргов. 

свързани новини

По думите му тези сили провеждат и възраждат подобни профашистки прояви като Луковмарш. Той обърна внимание на свастиките, пречупените кръстове по фасадите на немалко столични сгради. Според него най-малкото е странно.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК