Бум на бизнеса с доставки на храна в Пловдив

Региони

Бум на бизнеса с доставки на храна в Пловдив

11946
на 08.04.2020
Бум на бизнеса с доставки на храна в Пловдив
Автор:   ПИК

Разносната търговия на храна по домовете става все по-популярна. Това е един от малкото бизнеси, бележещи ръст по време на извънредното положение. Потвърждават го както свидетелства на служители, така и  сайтовете на foodpanda и takeaway - лидерите при тази услуга, които от началото на епидемията у нас усилено търсят нови разносвачи за Пловдив и за страната.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Така от началото на извънредното положение доста младежи са сменили заведенията с колите и велосипедите за доставка, пише в. "Марица". 

Голяма част от ресторантите в Пловдив вече успяха да се адаптират към новата ситуация в града. Повечето от тях оставиха работещи своите кухни и готвачи, като обслужват клиенти само с доставки. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО) ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК